Toba de porc este o delicioasa specialitate culinara traditionala, care se prepara din carnea de porc si se poate servi alaturi de diverse garnituri, precum orez sau legume. In aceasta reteta, vom prepara toba fara stomac, astfel incat sa fie mai usor de pregatit si de digerat.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de porc
  • 1 ceapa mare, taiata marunt
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de piper negru
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de mustar
  • 2 cani de supa de pui
  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de otet balsamic
  • 2 linguri de suc de lamaie

Instructiuni:

  1. Taiati carnea de porc in cuburi mari si puneti-o intr-un bol mare.
  2. Adaugati sarea, piperul, usturoiul, ceapa, faina, mustarul, uleiul de masline si sucul de lamaie peste carne. Amestecati bine pana se combina toate ingredientele.
  3. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare si adaugati carnea. Gatiti pana cand devine aurie, aproximativ 8-10 minute.
  4. Adaugati supa de pui, mierea si otetul balsamic. Amestecati bine.
  5. Reduceți focul și lăsați sosul să fiarbă timp de 30-40 de minute, pana cand carnea este moale si sosul devine gros si aromat.
  6. Serviti toba de porc calda, alaturi de garnitura preferata.

Aceasta reteta de toba de porc fara stomac este usor de pregatit si delicioasa. Se poate pregati in avans si pastra in frigider sau congelator, astfel incat sa fie gata oricand aveti nevoie de ea. In plus, poate fi personalizata in functie de preferinte, adaugand diverse ierburi sau condimente pentru a-i da un gust si mai puternic. Sper ca va va placea la fel de mult cum ne-a placut noua!

Poftă bună!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]