Ingrediente:

  • 500 g piept de pui taiat cubulete
  • 500 g ciuperci curatate si taiate in jumatate
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 4 cesti de supa de pui sau de legume
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat pentru servit

Mod de preparare:

  1. Incingeti uleiul intr-o oala mare la foc mediu si adaugati cubuletele de piept de pui. Prajiti pana se rumenesc, apoi scoateti din oala si setati deoparte.
  2. Adaugati ceapa si usturoiul la oala si prajiti pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si prajiti pana se inmoaie si se inmoaie.
  3. Adaugati supa si aduceti la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și lăsați să fiarbă timp de 15-20 de minute.
  4. Adaugati cubuletele de piept de pui la supa si gatiti pentru inca 10 minute sau pana cand carnea este gatita.
  5. Season with salt and pepper.
  6. Serviti cald si presarati cu patrunjel verde tocat.

Sufa de ciuperci cu piept de pui este o reteta delicioasa si sanatoasa, care se poate servi ca un fel principal sau ca o cina usoara. Ciupercile sunt bogate in vitamine si minerale, in timp ce pieptul de pui este o sursa excelenta de proteine.

Inainte de a incepe sa gatiti, asigurati-va ca aveti toate ingredientele necesare la indemana. Ciupercile pot fi cumparate proaspete sau congelate, dar este important sa le curatati si sa le taiati in jumatate sau cubulete inainte de a le adauga la supa. Pieptul de pui poate fi taiat in cubulete sau in felii subtiri. Ceapa si usturoiul trebuie sa fie tocate marunt.

Pentru a prepara supa, incepeti prin incalzirea uleiului intr-o oala mare la foc mediu. Adaugati cubuletele de piept de pui si prajiti pana se rumenesc. Scoateti din oala si setati deoparte. Adaugati ceapa si usturoiul la oala si prajiti pana se inmoaie. Adaugati ciupercile si prajiti pana se inmoaie si se inmoaie. Adaugati supa si aduceti la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și lăsați să fiarbă timp de 15-20 de minute. Adaugati cubuletele de piept de pui la supa si gatiti pentru inca 10 minute sau pana cand carnea este gatita.

In timp ce supa fierbe, puteti adauga sare si piper dupa gust. Puteti, de asemenea, adauga alte condimente sau ierburi pentru a da supa o aroma si un gust mai bogat. De exemplu, puteti adauga cimbru sau busuioc pentru un parfum proaspat si delicios.

Cand supa este gata, se poate servi cald si presarat cu patrunjel verde tocat sau cu alt verdeata proaspata de doriti. De asemenea, puteti adauga crutoane sau paine prajita pentru a completa aceasta cina delicioasa.

In general, aceasta supa de ciuperci cu piept de pui este o reteta versatila si usor de adaptat la gusturile dumneavoastra. Puteti experimenta cu diferite tipuri de ciuperci, precum shiitake, champignon sau portobello si puteti inlocui pieptul de pui cu alte tipuri de carne sau chiar cu tofu sau legume pentru o versiune vegetariana.Orice alegi sa faci, sigur va fi delicioasa si sanatoasa.

Poftă bună!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*