SALAU PANE, Rețetă Simplă

SALAU PANE, Rețetă Simplă

Introducere

Rețeta de SALAU PANE este o rețetă simplă, dar delicioasă, care poate fi preparată în doar câteva minute. Această rețetă presupune prepararea de fileuri de salău pane, care sunt acoperite cu o crustă crocantă și aurie. Această rețetă este ideală pentru cei care doresc să savureze un preparat de pește gustos și sănătos. Fileurile de salău pane pot fi servite alături de o salată verde și felii de lămâie, pentru a completa perfect gustul acestui preparat.

Ingrediente necesare pentru SALAU PANE

 • 4 fileuri de salău
 • 1 ceașcă de făină albă
 • 2 ouă
 • 1 ceașcă de pesmet
 • Sare și piper, după gust
 • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare pentru SALAU PANE

 1. Începeți prin pregătirea fileurilor de salău. Spălați-le bine sub apă rece și ștergeți-le cu un șervet de hârtie pentru a îndepărta excesul de apă.
 2. Într-un castron, amestecați făina albă cu sare și piper, după gust. Într-un alt castron, bateți ouăle cu o furculiță pentru a le omogeniza.
 3. Într-un tăviță, adăugați pesmetul și amestecați-l cu sare și piper, după gust. Astfel, veți obține o crustă crocantă pentru fileurile de salău.
 4. Pregătiți o tigaie mare și adăugați ulei suficient pentru prăjit. Încălziți uleiul la foc mediu.
 5. Treceti fiecare fileu de salau prin faina amestecata cu sare si piper, apoi prin ou batut, si la final prin pesmet. Asigurati-va ca toata suprafata fileului este acoperita cu crusta de pesmet.
 6. Prăjiți fileurile de salău pane câteva minute pe fiecare parte, până când devin aurii și crocante.
 7. Scoateți fileurile de salău pane pe un șervet de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
 8. Serveșteți fileurile de salău pane alături de o salată verde și felii de lămâie, pentru a adăuga un plus de prospețime și a completa gustul acestui preparat delicios.

Concluzie despre rețeta SALAU PANE

SALAU PANE este o rețetă simplă, dar extrem de gustoasă, care poate fi pregătită cu ușurință chiar și de către cei mai puțin experimentați bucătari. Fileurile de salău, acoperite cu o crustă crocantă și aurie de pesmet, vor oferi o experiență culinară deosebită. Acest preparat poate fi servit ca fel principal sau poate fi adăugat în sandvișuri sau salate. SALAU PANE este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru cei care doresc să savureze pește la cină sau la o masă specială.