SALATA DE VARZA ROSIE, Rețetă Simplă

SALATA DE VARZA ROSIE, Rețetă Simplă

Introducere

În această rețetă simplă vom prezentă o delicioasă salată de varză roșie. Această salată este ușor de preparat și este perfectă pentru a fi servită alături de mâncărurile principale sau ca o gustare sănătoasă. Varza roșie este bogată în vitamine și antioxidanți, iar combinația sa cu celelalte ingrediente va oferi un gust delicios și o culoare vibrantă. Așadar, haideți să descoperim cum se prepară această salată de varză roșie!

Ingrediente necesare pentru SALATA DE VARZA ROSIE, Rețetă Simplă

Pentru a prepara această salată de varză roșie, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 1/2 varză roșie
 • 1 morcov mare
 • 1 măr verde
 • 1 ceapă roșie mică
 • 1 lămâie
 • 2 linguri de ulei de măsline
 • Sare și piper după gust

Mod de preparare pentru SALATA DE VARZA ROSIE, Rețetă Simplă

 1. Începeți prin pregătirea ingredientelor. Tăiați varza roșie în fâșii subțiri și puneți-o într-un bol mare. Radeți morcovul și mărul, apoi adăugați-le peste varză.
 2. Tăiați ceapa roșie în felii subțiri și adăugați-o în bol.
 3. Stoarceți sucul de la o lămâie și turnați-l peste ingredientele din bol.
 4. Adăugați uleiul de măsline, sare și piper după gust. Amestecați bine toate ingredientele până se combină și se îmbibă cu dressing-ul de lămâie și ulei de măsline.
 5. Lăsați salata să se odihnească în frigider timp de cel puțin 30 de minute pentru a-i permite aromei să se dezvolte. După aceasta, salata de varză roșie este gata de servit.

Concluzie despre reteta SALATA DE VARZA ROSIE, Rețetă Simplă

În concluzie, salata de varză roșie este o rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru a completa orice masă. Varza roșie adaugă o culoare frumoasă și o textură crocantă salatei, iar combinația sa cu morcovul, mărul și ceapa roșie adaugă o notă de dulce-acrișoară. Dressing-ul de lămâie și ulei de măsline completează acesta salată cu un gust proaspăt și delicios. Puteți să o serviți alături de carne sau pește, sau să o savurați ca o gustare sănătoasă. Cu siguranță, salata de varză roșie va fi apreciată de toți cei care o gustă!