RULADA DIN CARNE, Rețetă Simplă

RULADA DIN CARNE, Rețetă Simplă

Introducere

În acest articol, vă voi prezenta o rețetă simplă și delicioasă de ruladă din carne. Această rețetă este perfectă pentru o cină specială sau pentru un eveniment în familie. Carnea este fragedă și suculentă, iar umplutura cu legume și brânză adaugă o aromă și o textură aparte. Această ruladă din carne este ușor de preparat și necesită doar câteva ingrediente comune care se găsesc în orice bucătărie. Așadar, haideți să descoperim cum se prepară această delicioasă ruladă din carne!

Ingrediente necesare pentru Rulada din carne

Pentru a prepara rulada din carne, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 600g de carne tocată (porc și vită)
 • 1 ou
 • 1 ceapă mică
 • 1 morcov
 • 1 ardei gras
 • 100g cașcaval ras
 • Sare și piper după gust
 • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare: Rulada din carne

 1. Începeți prepararea ruladei din carne prin curățarea și tocare legumelor. Ceapa, morcovul și ardeiul gras se taie mărunt.
 2. Într-un bol, amestecați carnea tocată cu oul, legumele tocate, cașcavalul ras, sare și piper. Omogenizați bine compoziția.
 3. Răsturnați amestecul obținut pe o bucată de folie de aluminiu și formați o ruladă compactă. Înfășurați rulada în folie și strângeți bine capetele.
 4. Încălziți o tigaie cu ulei și prăjiți rulada din carne pe toate părțile până când devine auriu în exterior.
 5. După ce ați prăjit rulada, transferați-o într-o tavă și introduceți-o în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius. Lăsați rulada să se coacă timp de aproximativ 30-40 de minute.

Concluzie despre rețeta Rulada din carne

Rulada din carne este o rețetă simplă, dar extrem de gustată și apreciată de toată familia. Aceasta poate fi servită alături de o salată verde sau de diverse garnituri, precum cartofi copți sau piure de cartofi. Rulada este fragedă, suculentă și plină de arome, iar umplutura cu legume și brânză adaugă un plus de savoare. Este o rețetă ideală pentru o cină specială sau pentru a impresiona musafirii. Încercați această rețetă simplă și veți avea parte de o experiență culinară deosebită!