Reteta fara paine de framantat, Simplă și Rapidă

Reteta fara paine de framantat, Simplă și Rapidă

Ingrediente necesare pentru reteta fara paine de framantat

  • 500 g faina
  • 1 lingurita de sare
  • 7 g drojdie uscata
  • 300 ml apa calduta

Mod de preparare al retetei fara paine de framantat

  1. Incepe prin preincalzi cuptorul la 220 de grade Celsius si pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.
  2. Intr-un bol mare, amesteca faina cu sarea si drojdia uscata.
  3. Adauga apa calduta treptat, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana obtii o compozitie omogena. Nu trebuie sa framanti aluatul, doar sa il amesteci bine.
  4. Toarna aluatul in tava pregatita si niveleaza-l cu spatele unei linguri.
  5. Acopera tava cu un prosop curat si lasa-o sa stea la temperatura camerei timp de 30 de minute, pentru a creste putin.

Concluzie despre reteta fara paine de framantat

Aceasta reteta de paine fara framantare este ideala pentru cei care nu au mult timp la dispozitie sau nu vor sa petreaca prea mult timp in bucatarie. In doar cateva minute, poti prepara o paine delicioasa, pufoasa si aromata. Este o alternativa simpla si rapida la retetele clasice de paine, care necesita framantare indelungata si timp de asteptare. Painea rezultata este perfecta pentru a fi servita alaturi de diverse preparate sau pentru a fi utilizata la sandwich-uri. Aceasta reteta este potrivita si pentru cei care nu au experienta in prepararea painii, deoarece nu necesita cunostinte avansate de bucatarie sau ustensile speciale. Incercati aceasta reteta fara paine de framantat si bucurati-va de o paine proaspata si gustoasa!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]