RASOL DE VITA LA CUPTOR, Rețetă Simplă

RASOL DE VITA LA CUPTOR, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru RASOL DE VITA LA CUPTOR, Rețetă Simplă

  • 1kg rasol de vita
  • 4 căței de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță piper

Mod de preparare pentru RASOL DE VITA LA CUPTOR, Rețetă Simplă

  1. Începeți prin preîncălzirea cuptorului la 180°C.
  2. Se spală bine rasolul de vita și se tamponă cu un prosop de bucătărie. Se pune într-un vas termorezistent.
  3. Se curăță cățeii de usturoi și se zdrobesc cu ajutorul unei prese de usturoi. Se amestecă bine cu uleiul de măsline, sare și piper. Pasta obținută se întinde uniform pe toată suprafața rasolului.
  4. Vasul cu carne se acoperă cu folie de aluminiu și se introduce în cuptorul preîncălzit. Se lasă la copt timp de 2 ore sau până când carnea devine fragedă și suculenta.
  5. După ce a fost coaptă, se scoate folia de aluminiu și se mai lasă la cuptor pentru încă 15-20 de minute, pentru a se forma o crustă aurie.

Concluzie despre rețeta RASOL DE VITA LA CUPTOR, Rețetă Simplă

Rasolul de vita la cuptor este o rețetă simplă și delicioasă, care poate fi pregătită cu ușurință acasă. Carnea de vita devine incredibil de fragedă și suculentă datorită timpului îndelungat petrecut la cuptor. Aroma și gustul dat de usturoiul și uleiul de măsline adaugă un plus de savoare. Poți servi rasolul de vita la cuptor alături de cartofi copți sau piure de cartofi și o salată proaspătă. Este o rețetă perfectă pentru a impresiona invitații sau pentru a-ți răsfăța familia cu un preparat delicios.

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]