Pentru a face pulpe de pui crocante, urmați următorii pași:

  1. Alegeți pulpele de pui fără os, fără piele și tăiate uniform.
  2. Condimentați pulpele cu sare, piper și orice alte mirodenii dorite.
  3. Se amesteca făina, sarea, piperul, praful de usturoi si orice alte condimente dorite intr-un bol.
  4. Se scufunda pulpele in faina si se scutura sa se indeparteze excesul
  5. Se incinge uleiul intr-o tigaie sau o tigaie adanca la temperatura medie-inalta.
  6. Se adauga pulpele de pui in tigaie si se prajesc timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau pana cand devin aurii si crocante.
  7. Se scot pulpele din tigaie si se aseaza pe hartie absorbanta sa se scurga excesul de ulei.
  8. Serviti si savurati!

Sigur! Pulpele de pui crocante sunt un preparat delicios si versatil, pot fi servite ca atare sau pot fi adaugate in diverse salate, sandwich-uri sau alte retete. Inainte de a pregati pulpele, este important sa le curatati si sa le taiati uniform pentru a se praji in mod egal.

Inainte de a le praji, pulpele trebuie sa fie condimentate. Sarea si piperul sunt cele mai importante condimente, dar puteti folosi si altele, precum usturoiul, paprika, ierburile aromatice sau chiar mirodenii precum cimbrul sau cuminul.

Faina este ingredientul cheie pentru a obtine o crusta crocanta. Se amesteca faina, sarea, piperul, praful de usturoi si orice alte condimente dorite intr-un bol. Se scufunda pulpele in faina si se scutura sa se indeparteze excesul. Faina va ajuta la formarea crustei crocante, in timp ce pulpele se vor praji.

Uleiul este de asemenea esential pentru prajirea pulpelor. Uleiul trebuie sa fie incins la temperatura potrivita, medie-inalta, pentru a se praji pulpele in mod egal. Inainte de a adauga pulpele in tigaie, verificati daca uleiul este incins prin adaugarea unei bucatele de faina in tigaie. Daca faina incepe sa sfaraie, atunci uleiul este gata de utilizare.

Pulpele se adauga in tigaie si se prajesc timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau pana cand devin aurii si crocante. Este important sa nu intorceti pulpele prea des pentru a evita formarea unei cruste moi.

Dupa ce pulpele sunt prajite, se scot din tigaie si se aseaza pe hartie absorbanta sa se scurga excesul de ulei. Acest lucru va ajuta la mentinerea crocantei pulpelor.

Pulpele de pui crocante sunt gata de servit! Puteti servi pulpele ca atare sau le puteti adauga in diverse retete. Sunt delicioase servite cu o salata verde, in sandwich-uri sau chiar ca topping pentru pizza. De asemenea, puteti servi pulpele crocante cu diferite sosuri, cum ar fi sosul de usturoi sau sosul barbecue.

In concluzie, pulpele de pui crocante sunt o reteta simpla si delicioasa, care poate fi adaptata in functie de preferintele fiecaruia. Experimentati cu diferite condimente si sosuri pentru a gasi combinatia perfecta pentru voi. Este important sa se respect

Poftă bună!

 

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*