PUI CRISPY CU FULGI DE PORUMB, Rețetă Simplă

PUI CRISPY CU FULGI DE PORUMB, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru PUI CRISPY CU FULGI DE PORUMB

Pentru a pregăti acest delicios pui crispy cu fulgi de porumb veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 4 bucăți de piept de pui
 • 2 ouă
 • 100 g fulgi de porumb
 • 50 g făină
 • 1 linguriță de sare
 • 1/2 linguriță de piper
 • ulei pentru prăjit
 • sos de roșii sau sos de usturoi pentru servire

Mod de preparare a PUIULUI CRISPY CU FULGI DE PORUMB

 1. Începeți prin pregătirea ingredientelor. Spălați și uscați pieptul de pui cu ajutorul unei șervețele de hârtie. Tăiați pieptul de pui în bucăți potrivite pentru a obține bucatele crispy și suculente.

 2. Într-un bol, bateți ouăle și adăugați sarea și piperul. Amestecați bine, astfel încât condimentele să fie distribuite uniform în amestecul de ouă.

 3. Într-un alt bol, amestecați fulgii de porumb cu făina. Asigurați-vă că fulgii de porumb sunt bine acoperiți cu făină.

 4. Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă sau într-o tigaie cu pereți înalți. Uleiul trebuie să fie suficient de adânc pentru a putea prăji bucățelele de pui în întregime.

 5. Pregătiți bucățelele de pui pentru prăjire, trecându-le mai întâi prin amestecul de ouă și apoi prin fulgii de porumb acoperiți cu făină. Asigurați-vă că fiecare bucată este bine acoperită cu fulgi de porumb.

Concluzie despre rețeta PUI CRISPY CU FULGI DE PORUMB

Această rețetă de pui crispy cu fulgi de porumb este o alegere excelentă pentru un prânz sau cină rapidă și delicioasă. Bucățelele de pui prăjite devin crocante și aurii datorită acoperirii lor de fulgi de porumb. Această rețetă simplă poate fi pregătită fără prea multă bătaie de cap și necesită doar câteva ingrediente de bază. Puteți servi puiul crispy cu fulgi de porumb alături de un sos de roșii sau de usturoi, pentru un plus de savoare. Bucurați-vă de o masă delicioasă și crocantă cu această rețetă ușor de preparat!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]