PRAJITURA TELEVIZOR VECHE, Rețetă Simplă

PRAJITURA TELEVIZOR VECHE, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru PRAJITURA TELEVIZOR VECHE

 • 250 g făină
 • 200 g zahăr
 • 200 g unt
 • 4 ouă
 • 1 lingură praf de copt
 • esență de vanilie
 • 200 ml lapte

Mod de preparare al PRAJITURII TELEVIZOR VECHE

 1. Începem prin încălzirea cuptorului la 180 de grade Celsius și pregătirea unei forme rotunde de prăjitură, pe care o vom unge cu unt și apoi o tapetăm cu făină.
 2. Într-un bol, mixăm untul moale cu zahărul până obținem o compoziție cremoasă. Adăugăm apoi ouăle, unul câte unul, continuând să mixăm după fiecare adăugare.
 3. Separat, amestecăm făina cu praful de copt și adăugăm treptat compoziția în bolul cu ouă și unt, mixând continuu.
 4. Adăugăm și laptele treptat, amestecând până obținem o compoziție omogenă. La final, adăugăm esența de vanilie pentru a da un gust aromat prăjiturii.
 5. Turnăm compoziția obținută în forma pregătită și o introducem în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 35-40 de minute sau până când prăjitura devine aurie și trece testul scobitorii.
 6. Odată ce prăjitura este gata, o lăsăm să se răcească complet înainte de a o tăia și a o servi.

Concluzie despre reteta PRAJITURA TELEVIZOR VECHE

Prajitura Televizor Veche este o rețetă simplă și delicioasă care poate fi preparată cu ingrediente ușor de găsit în orice bucătărie. Această prăjitură are un gust dulce și aromat datorită vaniliei și aromei de unt. Textura sa moale și pufoasă face din această prăjitură un desert perfect pentru orice ocazie. Este ideală atât pentru a fi savurată alături de o cană de ceai sau cafea, cât și pentru a fi servită la aniversări sau petreceri. Datorită rețetei simple și timpului scurt de preparare, această prăjitură poate fi realizată de oricine, chiar și de cei mai neexperimentați bucătari.

Sper că veți încerca această rețetă și veți fi încântați de rezultatul final. Poftă bună!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]