Iată o rețetă pentru Pizza Supreme:

Ingrediente:

 • aluat pentru pizza (fie cumpărat, fie făcut acasă din făină, apă, drojdie, sare și ulei)
 • sos de roșii
 • mozzarella
 • cârnați picanti
 • pepperoni
 • ciuperci
 • ceapă
 • ardei roșu
 • busuioc proaspăt

Instructiuni:

 1. Preîncălziți cuptorul la 200-220°C.
 2. Întindeti aluatul pentru pizza pe o tavă pentru pizza sau o placă pentru copt.
 3. Întindeți sosul de roșii pe aluat, lasând un margin de 1-2 cm de la marginile acestuia.
 4. Adăugați mozzarella rasă pe aluat, apoi adăugați cârnații picanti, pepperoni, ciupercile tăiate, ceapa tăiată și ardeiul roșu tăiat.
 5. Duceți pizza la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute, până când aluatul este auriu și mozzarella topită.
 6. Scoateți pizza din cuptor și presărați busuioc proaspăt tocat.
 7. Pizza Supreme este acum gata pentru a fi servită!

Cu siguranță, iată mai multe detalii despre această rețetă de pizza:

Aluatul pentru pizza este un element cheie în această rețetă și poate fi cumpărat sau făcut acasă. Dacă optați pentru a face aluatul acasă, veți avea nevoie de făină, apă, drojdie, sare și ulei. Amestecați ingredientele într-un bol și frământați până obțineți un aluat neted și elastic. Lăsați aluatul să se odihnească pentru 10-15 minute înainte de a începe să îl întindeți pe tava pentru pizza.

Sosul de roșii poate fi cumpărat sau făcut acasă. Dacă optați să faceți sosul acasă, puteți folosi roșii proaspete sau conservate, suc de roșii, ulei de măsline, sare, piper și ierburi aromatice. Puteți mixa ingredientele într-un blender sau le puteți fierbe pe foc până când obțineți un sos cremos.

Ingredientele suplimentare pe care le adăugați pe pizza sunt la alegerea dvs. Cârnații picanti, pepperoni și ciupercile sunt adesea incluse într-o pizza supreme, dar puteți adăuga orice ingrediente doriți, precum masline, anșoa sau vinete. Este important să tăiați toate ingredientele suplimentare în bucăți mici pentru a se distribui uniform pe pizza.

Cu toate acestea, dacă doriți să faceți o pizza mai ușoară sau mai sănătoasă, puteți renunța la ingrediente precum cârnații picanti sau pepperoni și puteți opta pentru ingrediente precum legume proaspete, ton sau pui. Este important să vă asigurați că aveți suficient sos de roșii și mozzarella pe pizza, deoarece acestea vor ajuta la menținerea umidității și a gustului.

Înainte de a pune pizza în cuptor, ar trebui să o preîncălziți la o temperatură de 220-230 de grade Celsius. Timpul de coacere poate varia în funcție de dimensiunea și grosimea pizzei, dar de obicei durează aproximativ 15-20 de minute. Este important să verificați pizza în mod regulat pentru a vă asigura că nu se arde și că se coace uniform.

Când pizza este gata, o puteți scoate din cuptor și o puteți tăia în bucăți egale. Puteți adăuga ierburi proaspete, precum oregano sau busuioc, pentru a adăuga un plus de aroma și gust. De asemenea, puteți adăuga parmezan ras sau brânză rasă pentru a adăuga un plus de savoare.

Este important să aveți în vedere că această rețetă de pizza supreme poate fi personalizată în funcție de preferințele dvs. și poate fi adaptată pentru a satisface nevoile nutriționale specifice. De exemplu, puteți opta pentru o crustă de pizza fără gluten sau pentru o pizza vegană.

Această pizza supreme este o alegere perfectă pentru o cină sau o reuniune cu prietenii și familia. Este ușor de făcut, poate fi personalizat în funcție de preferințe și este sigur să fie un hit. Nu ezitați să experimentați cu diferite ingrediente și să găsiți combinația perfectă pentru dvs. și pentru cei dragi!

Poftă bună!
Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]