Ingrediente: -Aluat pentru pizza -Sos de rosii -Mozzarella sau alt tip de branza -Ingrediente pentru umplutura (sunca, ciuperci, pepperoni, masline etc.)

Instructiuni:

  1. Intindeti aluatul pentru pizza intr-o forma rotunda sau rectangulara si intindeti-l usor cu degetele.
  2. Adaugati sosul de rosii pe aluat, raspanditi-l uniform.
  3. Adaugati branza si ingredientele pentru umplutura pe pizza.
  4. Puneti pizza intr-un cuptor preincalzit la 220°C pentru 15-20 de minute sau pana cand aluatul este rumen si frumos crocant.
  5. Taie si serveste pizza proaspat si fierbinte.

Aceasta reteta poate fi personalizata in functie de preferintele personale, puteti adauga sau elimina ingrediente, sau sa incercati diferite combinatii pentru a gasi favorita dvs. Pizza pe bata este o alegere clasica si usor de preparat, perfecta pentru o cina sau o seara cu prietenii.

Pizza pe bata este un preparat clasic care poate fi pregatit acasa cu usurinta. Este perfect pentru o cina rapida sau pentru o seara cu prietenii, deoarece permite personalizarea ingredientelor si a gustului. In plus, poate fi pregatita rapid, ceea ce inseamna ca poate fi gata in aproximativ 20 de minute.

Inainte de a incepe sa preparati pizza, trebuie sa cumparati sau sa preparati aluatul pentru pizza. Acesta poate fi cumparat din magazine sau poate fi preparat acasa cu faina, apa, drojdie, sare si ulei. Dupa ce ati pregatit aluatul, intindeti-l usor cu degetele sau cu un sucitor, astfel incat sa aiba o grosime de aproximativ 0,5 cm.

Urmatorul pas este sa adaugati sosul de rosii. Sosul de rosii poate fi cumparat din magazine sau poate fi preparat acasa cu rosii, ulei, sare, piper si cateva condimente. Acesta poate fi adaugat uniform pe aluat si poate fi intins cu ajutorul unei linguri sau a unui sucitor.

Dupa ce ati adaugat sosul, este timpul sa adaugati branza si ingredientele pentru umplutura. Cei mai populari ingredienti pentru pizza sunt sunca, ciuperci, pepperoni si masline, insa puteti adauga orice alte ingrediente pe care le doriti. In ceea ce priveste branza, mozzarella este cea mai populara alegere, insa puteti folosi si alte tipuri de branza, precum cheddar sau parmesan.

Dupa ce ati adaugat ingredientele, pizza trebuie sa fie introdusa in cuptor pentru a fi copt. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit la 220°C si pizza trebuie sa fie copt timp de 15-20 de minute sau pana cand aluatul este frumos rumen si crocant.

Dupa ce ati scos pizza din cuptor, taieti-o si serviti-o fierbinte. Pizza pe bata poate fi servita cu o salata verde sau cu un pahar de bautura racoritoare, precum suc sau apa minerala.

In concluzie, pizza pe bata este un preparat clasic si versatil care poate fi personalizat in functie de preferinte. Este perfect pentru o cina rapida sau pentru o seara cu prietenii si poate fi gata in aproximativ 20 de minute. Asadar, incercati aceasta reteta acasa si bucurati-va de un preparat gustos si satios!

Poftă bună!

7 thoughts on “Pizza pe băţ, rețetă gustoasă

  1. PBN sites
    We’ll generate a web of PBN sites!

    Advantages of our privately-owned blog network:

    We carry out everything so Google doesn’t comprehend THAT this A privately-owned blog network!!!

    1- We buy web domains from distinct registrars

    2- The primary site is hosted on a VPS server (VPS is fast hosting)

    3- The remaining sites are on separate hostings

    4- We allocate a distinct Google account to each site with verification in Search Console.

    5- We develop websites on WordPress, we don’t use plugins with assisted by which Trojans penetrate and through which pages on your websites are generated.

    6- We never repeat templates and employ only unique text and pictures

    We refrain from work with website design; the client, if wanted, can then edit the websites to suit his wishes

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*