Pizza Buffalo este o variantă de pizza populară în America de Nord, în special în orașul Buffalo din statul New York. Această pizza este împodobită cu sos picant din ardei iute, sos de roșii și pui sau curcan. Aromele puternice și combinația de ingrediente savuroase fac ca această pizza să fie o opțiune delicioasă pentru cineva care dorește să își satisfacă pofta de mâncare picantă.

Iată cum puteți prepara acasă o pizza Buffalo delicioasă:

Ingrediente:

 • aluat de pizza (făcut acasă sau cumpărat)
 • sos de roșii
 • 1 cană de sos picant din ardei iute
 • 2 căței de usturoi tocați
 • 1 cană de pui sau curcan, fiert și mărunțit
 • 1 ceapă roșie tăiată subțire
 • 2-3 tije de ceapă verde tocate
 • 1/2 cană de brânză mărunțită, cum ar fi brânza cheddar sau gorgonzola

Instrucțiuni:

 1. Încălziți cuptorul la 220°C. Pregătiți o tavă pentru pizza unsă cu ulei.
 2. Întindeți aluatul de pizza pe tavă.
 3. Întindeți sosul de roșii uniform pe aluatul de pizza.
 4. Amestecați sosul picant din ardei iute cu usturoiul tocat și împrăștiați-l uniform peste sosul de roșii.
 5. Adăugați puiul sau curcanul mărunțit peste sosul picant.
 6. Adăugați ceapa roșie tăiată subțire peste carnea de pui sau curcan.
 7. Presărați ceapa verde tocată peste ceapa roșie.
 8. Presărați brânza mărunțită pe partea de sus a pizzei.
 9. Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit timp de 12-15 minute sau până când crusta este rumenită și brânza este topită și aurie.

Pizza Buffalo este o opțiune delicioasă pentru cineva care dorește să își satisfacă pofta de mâncare picantă. Această pizza poate fi personalizată și cu alte ingrediente, cum ar fi ardeii jalapeno, ardeii copți, roșii uscate, sau chiar broccoli și ciuperci, în funcție de preferințele dvs. deci nu ezitați să experimentați și să încercați diverse combinații de ingrediente pentru a crea propria versiune unică de pizza Buffalo.

Pizza Buffalo este o alegere populară în America de Nord, dar nu este atât de cunoscută în alte părți ale lumii. Această pizza are o aromă unică și o combinație de ingrediente savuroase, care o fac să se distingă de alte feluri de pizza.

Sosul picant din ardei iute este unul dintre ingrediente cheie ale acestei pizza. Acesta poate fi făcut acasă sau cumpărat din magazinele de alimente. Sosul picant poate varia în intensitate și în funcție de preferințele dvs. puteți să-l ajustați pentru a vă satisface gusturile. De asemenea, puteți să-l amestecați cu alte ingrediente pentru a crea o combinație unică de arome.

În ceea ce privește alegerea cărnii, majoritatea rețetelor de pizza Buffalo utilizează pui sau curcan. Carnea poate fi fiartă, coaptă sau prăjită în prealabil, în funcție de preferințele dvs. În cazul în care sunteți vegetarian sau vegan, puteți înlocui carnea cu ingrediente precum tofu sau ciuperci.

Ceapa roșie și ceapa verde adaugă o textură crocantă și o aromă proaspătă pizza. Aceste ingrediente pot fi tăiate subțire și împrăștiate uniform pe pizza.

Brânza este, de asemenea, un ingredient important în această pizza. Rețetele de pizza Buffalo folosesc de obicei brânză cheddar sau gorgonzola, care se îmbină bine cu celelalte ingrediente. Cu toate acestea, puteți să utilizați și alte tipuri de brânză, cum ar fi mozzarella sau provolone, în funcție de preferințele dvs.

Aluatul de pizza poate fi făcut acasă sau cumpărat din magazinele de alimente. Dacă doriți să faceți propriul aluat, aveți nevoie de făină, drojdie, sare, ulei și apă. Puteți să adăugați și alte ingrediente, cum ar fi ierburi sau condimente, pentru a adăuga o notă suplimentară de aromă.

În concluzie, pizza Buffalo este o alegere excelentă pentru cineva care dorește să își satisfacă pofta de mâncare picantă și să încerce o variantă diferită de pizza. Aceasta poate fi personalizată cu diverse ingrediente pentru a crea o combinație unică de arome. Dacă nu ați încercat încă o pizza Buffalo, încercați această rețetă acasă și savurați gustul unic și delicios al acestei pizza.

Deși pizza Buffalo nu este la fel de cunoscută ca alte feluri de pizza, este o opțiune delicioasă și plină de savoare. Acest fel de mâncare este perfect pentru cineva care dorește să își satisfacă pofta de mâncare picantă, dar care nu dorește să sacrifice gustul.

Cu o combinație perfectă de sos picant, carne, brânză și legume, pizza Buffalo este o alegere excelentă pentru un cine în familie sau pentru o petrecere cu prietenii. Această pizza poate fi personalizată în funcție de preferințele dvs. și este ușor de făcut acasă.

Încercați această rețetă de pizza Buffalo și bucurați-vă de o combinație unică de arome și texturi. Cu siguranță veți fi impresionați de gustul delicios și plin de savoare al acestei pizza.

Poftă bună!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]