MOZZARELA PANE, Rețetă Simplă

MOZZARELA PANE, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru MOZZARELA PANE

Pentru a pregăti deliciosul Mozzarella Pane, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 250 de grame de mozzarella
 • 2 ouă
 • 100 de grame de făină
 • 100 de grame de pesmet
 • Ulei pentru prăjit

Aceste ingrediente sunt suficiente pentru aproximativ 4 porții și pot fi găsite cu ușurință în orice magazin alimentar.

Mod de preparare pentru MOZZARELA PANE

 1. În primul rând, pregătiți ingredientele pentru a facilita procesul de gătit. Tăiați mozzarella în felii de aproximativ 1 cm grosime.
 2. Într-un bol, bateți ouăle până se omogenizează și pregătiți două farfurii separate – una cu făină și cealaltă cu pesmet.
 3. Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă la foc mediu.
 4. Treceti fiecare bucată de mozzarella prin făină, apoi prin ouă bătute și, în final, prin pesmet. Asigurați-vă că fiecare bucată este bine acoperită în pesmet.
 5. Adăugați bucatile de mozzarella în tigaie și prăjiți-le până devin aurii și crocante pe ambele părți. Acest proces durează aproximativ 2-3 minute pentru fiecare bucată.
 6. Când sunt gata, scoateți bucatile de mozzarella prăjite pe un șervețel de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.

Concluzie despre reteta MOZZARELA PANE

Mozzarella Pane este o rețetă simplă și delicioasă pe care o puteți pregăti în doar câteva minute. Această rețetă provine din Italia și aduce un gust unic și crocant bucatelor de mozzarella. Mozzarella Pane poate fi servită ca aperitiv, snack sau chiar ca parte a unui fel principal. Este perfectă pentru serile petrecute în familie sau pentru momentele când vă doriți să vă răsfățați cu ceva gustos. Nu ezitați să încercați această rețetă simplă și savuroasă de Mozzarella Pane și cu siguranță veți fi plăcut surprinși de rezultatul final.