Introducere
Astăzi, vă voi prezenta o rețetă simplă și delicioasă pentru o mâncare cu carne de vită. Această rețetă este perfectă pentru momentele în care aveți poftă de o masă consistentă și sățioasă. Carnea de vită este bogată în proteine și nutrienți esențiali, iar combinația cu legumele și condimentele va aduce un gust deosebit acestui preparat. Dacă vă doriți să gătiți o masă rapidă și gustos, nu ezitați să încercați această rețetă simplă de mâncare cu carne de vită.
Ingrediente necesare pentru Mâncare cu carne de vită
Pentru a pregăti această mâncare cu carne de vită, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
- 500 de grame de carne de vită (preferabil pulpa sau mușchiul)
- 2 cepe medii
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 2 căței de usturoi
- 1 lingură de unt
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 lingură de făină
- 1 legătură de pătrunjel proaspăt
- Sare și piper după gust
Mod de preparare al Mâncării cu carne de vită
- Începeți prin pregătirea legumelor. Curățați și tăiați ceapa, morcovii și cartofii în cubulețe mici.
- Într-o oală, încingeți untul și uleiul de măsline. Adăugați ceapa și usturoiul și căliți-le până devin aurii și aromate.
- Adăugați bucățile de carne și prăjiți-le pe toate părțile până se rumenesc ușor.
- Presărați făina peste carne și amestecați bine pentru a se îngroșa sosul. Adăugați apă suficientă pentru a acoperi carnea și legumele și lăsați să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea devine fragedă.
- Înainte de a servi, presărați pătrunjelul tocat pe deasupra și asezonați cu sare și piper după gust.
Concluzie despre rețeta Mâncare cu carne de vită
Această rețetă simplă de mâncare cu carne de vită este perfectă pentru a satisface pofta de o masă consistentă și sățioasă. Carnea de vită se va fragezi în sosul aromat, iar legumele vor aduce o notă proaspătă și crocantă la preparat. Puteți servi această mâncare alături de o porție de orez sau de piure de cartofi, în funcție de preferințele dumneavoastră. Deliciul acestui preparat constă în combinația de arome și texturi, care vă vor bucura simțurile în fiecare mușcătură. Așadar, nu ezitați să încercați această rețetă simplă de mâncare cu carne de vită și să vă delectați cu un preparat savuros și hrănitor.
Post Views: 46
Related Posts:
- Rețetă de pizza simplă, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Rețetă de pizza simplă: Ingrediente: 1 aluat de pizza (poți găsi la supermarket sau poți face aluatul acasă) sos de roșii (sau sos de pizza) 150g mozzarella rasă 1/2 ceapă roșie tăiată subțire 100g ciuperci tăiate felii 50g șuncă tăiată felii 1 linguriță oregano uscat 1 linguriță ulei de măsline Instrucțiuni : Preîncălzește cuptorul la 220°C. Pune aluatul pe o foaie de copt și întinde-l într-o formă rotundă. Pune sosul de roșii peste aluat și întinde-l uniform. Adaugă mozzarella rasă peste sos. Adaugă ceapa roșie, ciupercile și șunca. Presară oregano uscat pe deasupra. Stropiți cu…
- Pește la cuptor cu legume, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Pește la cuptor cu legume: Ingrediente: 4 fileuri de pește (somon, cod sau tilapia) 2 roșii mari 1 ardei gras 1 dovlecel mic 1 ceapă 2 căței de usturoi sare și piper după gust ulei de măsline lămâie pentru servire verdeață pentru decor Instrucțiuni : Începeți prin a pregăti legumele, tăindu-le în bucăți mari. Puneți-le într-un bol și amestecați-le cu ulei de măsline, sare și piper. Puneți fileurile de pește într-o tavă de copt, pe hârtie de copt, și condimentați-le cu sare și piper după gust. Puneți legumele pregătite în jurul peștelui și puneți usturoiul…
- Copănele cu smântână, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele cu smântână: Ingrediente: 4 copănele de pui 2 linguri de unt 2 căței de usturoi 1 cană de smântână 1/2 cană de supă de pui 1 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper negru măcinat 2 linguri de patrunjel tocat (opțional) Instrucțiuni : Preîncălziți cuptorul la 180 grade Celsius. Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu. Adăugați copănelele și prăjiți-le până se rumenesc ușor pe ambele părți, timp de aproximativ 5-7 minute. Scoateți copănelele din tigaie și așezați-le într-un vas termorezistent. În aceeași tigaie, adăugați usturoiul tocat și prăjiți-l timp de 30 de secunde.…
- Miel cu usturoi, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Miel cu usturoi: Ingrediente: 500 g carne de miel 4 catei de usturoi tocati 3 linguri de unt sau ulei sare si piper dupa gust Instrucțiuni : Pentru a pregati mielul cu usturoi, incepeti prin a spala carnea de miel si a o taia in bucati potrivite. Asezati carnea intr-un bol si adaugati usturoiul tocat, sare si piper, apoi amestecati bine pentru a se incorpora toate aromele. Incalziti o tigaie mare pe foc mediu si adaugati untul sau uleiul. Cand untul s-a topit si este incins, adaugati carnea de miel cu usturoi si lasati-o sa…
- Salată beof, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Salată beof: Ingrediente: 500g carne de vita fiarta sau fripta, taiata in fasii subtiri 2 ardei grasi (rosu si galben), taiati cuburi 2 cepe rosii, taiate felii subtiri 1 castravete, taiat cuburi 2 rosii, taiate cuburi 1 avocado, taiat cuburi 4 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet balsamic Sare si piper, dupa gust 1 legatura de patrunjel sau coriandru proaspat, tocat Instrucțiuni : Intr-un bol mare, amestecați carnea de vita fiarta sau fripta cu ardeii grasi, ceapa rosie, castravetele, rosiile și avocado. Intr-un alt bol, amestecati uleiul de masline cu otetul balsamic,…
- Miel marinat la tigaie, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Miel marinat la tigaie: Ingrediente: 500g carne de miel (pulpa sau șoricul) 2 căței de usturoi, tocați fin 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de sos Worcestershire 1 lingură de miere 1 lingură de suc de lămâie 1 linguriță de rozmarin uscat 1 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper negru măcinat Instrucțiuni : Începeți prin pregătirea marinadei. Într-un bol mediu, amestecați usturoiul tocat fin, uleiul de măsline, sosul Worcestershire, mierea, suc de lămâie, rozmarinul uscat, sarea și piperul negru măcinat. Amestecați bine ingredientele până se încorporează bine. Tăiați carnea de miel în…
- Paste cu piept de pui, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Paste cu piept de pui: Ingrediente: 300g de paste (preferabil tagliatelle sau penne) 2 piepturi de pui tăiate cuburi 3 căței de usturoi tocați mărunt 1 ceapă tocată 1 ardei gras tocat cuburi 2 roșii tocate cuburi 1 lingură de ulei de măsline sare și piper după gust 1 linguriță de busuioc uscat 50g de parmezan ras pentru servit Instrucțiuni : Începeți prin a pregăti pastele, urmând instrucțiunile de pe ambalaj. În timp ce pastele fierb, pregătiți sosul. Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Adăugați pieptul de pui și gătiți până se rumenește pe…
- Borș cu fasole, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Borș cu fasole: Ingrediente: 500g fasole albă uscată 1 litru borș 500g varză murată 2 cepe 2 morcovi 2 ardei grași 2 cartofi 2 căței de usturoi 2 linguri ulei de floarea-soarelui sare și piper, după gust patrunjel proaspat, pentru garnisit Instrucțiuni : Borșul cu fasole este o reteta traditionala din bucataria romaneasca si este o alegere excelenta pentru o masa delicioasa si satula. Borșul este o bautura acra, facuta din varza murata, care confera acestui preparat un gust distinctiv si delicios. Fasolea este, de asemenea, un ingredient esential in aceasta reteta, adaugandu-i textura si…
- Ciorbă de porc, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Ciorbă de porc: Ingrediente: 500 g carne de porc cu os (cotlet sau spate) 2 litri de apă 2 cepe mari 2 morcovi 1 păstârnac 1/2 ardei gras 1/2 țelină mică 2 cartofi 1 linguriță sare 1/2 linguriță piper 1 legătură de leuștean 1 legătură de pătrunjel 1 lingură de ulei Instrucțiuni : Începeți prin pregătirea ingredientelor. Tăiați carnea de porc în bucăți mari și curățați legumele. Puneți carnea de porc într-o oală mare și acoperiți-o cu apă. Adăugați o linguriță de sare și piper. Lăsați să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ o…
- Supă cremă, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Supă cremă: Ingrediente: 1 ceapă mare, tăiată mărunt 2 căței de usturoi, tăiați mărunt 4-5 căni de legume sau supă de pui (sau suficientă pentru a acoperi legumele) 4 cartofi medii, curățați și tăiați cubulețe 3 morcovi, curățați și tăiați cubulețe 1 lingură de unt sau ulei de măsline 1/2 cană de smântână Sare și piper după gust Instrucțiuni : Încălziți untul sau uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Adăugați ceapa și usturoiul și căliți timp de 2-3 minute, sau până când ceapa devine transparentă. Adăugați cartofii și morcovii tăiați, amestecați bine…
Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]