KINDER FELIE DE LAPTE, Rețetă Simplă

KINDER FELIE DE LAPTE, Rețetă Simplă

Introducere

Astăzi vă prezint o rețetă simplă și delicioasă pentru Kinder Felie de Lapte. Această prăjitură este perfectă pentru orice ocazie și va încânta cu siguranță toți iubitorii de ciocolată. Rețeta are la bază celebrele bomboane Kinder, iar rezultatul final este o combinație perfectă între textura cremoasă a ciocolatei și gustul intens de lapte.

Ingrediente necesare pentru Kinder Felie de Lapte

 • 200 g de biscuiți digestivi
 • 100 g de unt
 • 200 g de ciocolată neagră
 • 200 ml de lapte condensat
 • 100 g de ciocolată cu lapte
 • 100 g de ciocolată albă
 • 100 g de ciocolată Kinder

Mod de preparare a Kinder Felie de Lapte

 1. Începeți prin a mărunți biscuiții digestivi într-o tavă cu ajutorul unui blender sau prin zdrobirea lor într-un sac de plastic cu ajutorul unui sucitor.
 2. Topiți untul și ciocolata neagră într-un vas la bain-marie, amestecând constant până se omogenizează.
 3. Adăugați laptele condensat în vasul cu ciocolată și amestecați bine până obțineți o compoziție omogenă.
 4. Turnați compoziția obținută peste biscuiți și amestecați bine pentru a se încorpora toate ingredientele.
 5. Acoperiți tava cu folie alimentară și dați-o la frigider pentru cel puțin 2 ore sau până când prăjitura se întărește.

Concluzie despre rețeta Kinder Felie de Lapte

Kinder Felie de Lapte este o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru a satisface pofta de dulce a întregii familii. Combinația de biscuiți, ciocolată și lapte condensat rezultă într-o prăjitură cu o textură cremoasă și un gust intens de ciocolată. Aromele se îmbină perfect, oferind o experiență dulce și rafinată. Această rețetă poate fi adaptată în funcție de preferințele personale, adăugând diverse topping-uri sau decorând cu ciocolată topită. Indiferent de cum alegeți să o serviți, Kinder Felie de Lapte va fi cu siguranță o reușită și va impresiona pe toată lumea.