KAPSALON, Rețetă Simplă

KAPSALON, Rețetă Simplă

Introducere

Astăzi vă voi prezenta rețeta simplă pentru KAPSALON, un fel de mâncare originar din Rotterdam, Olanda. Această rețetă combina perfect gustul intens al carnii de pui și așa-numitul "kaassoufflé" (o specialitate olandeză din brânză topită) cu cartofi prăjiți crocanți și salată proaspătă de varză. KAPSALON a devenit extrem de popular în ultimii ani, fiind considerat un fel de mâncare fast-food tradițional olandez. Haideți să vedem ce ingrediente sunt necesare și cum se prepară această delicioasă rețetă.

Ingrediente necesare pentru KAPSALON, Rețetă Simplă

Pentru a pregăti KAPSALON-ul simplu, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 500g cartofi prăjiți
 • 200g pui feliat
 • 150g brânză cheddar rasă
 • 100g salată de varză
 • 50g sos de usturoi
 • 50g sos de iaurt
 • 50g sos de ketchup
 • sare și piper după gust

Mod de preparare a KAPSALON, Rețetă Simplă

 1. Într-o tavă mare, distribuiți uniform cartofii prăjiți.
 2. Puneți puiul feliat peste cartofi și condimentați cu sare și piper.
 3. Presărați brânza cheddar rasă pe deasupra și introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 180°C. Coaceți timp de 15-20 de minute, până când brânza se topește și devine auriu-maronie.
 4. Într-un castron mic, amestecați sosurile de usturoi, iaurt și ketchup.
 5. Scoateți tava din cuptor și lăsați-o să se răcească timp de câteva minute. Apoi, adăugați salata de varză peste stratul de cartofi și carne.
 6. Turnați sosurile deasupra și amestecați ușor pentru a combina toate ingredientele.
 7. KAPSALON-ul este acum gata de servire!

Concluzie despre reteta KAPSALON, Rețetă Simplă

KAPSALON-ul este un fel de mâncare simplu și gustos, perfect pentru cineva care dorește să își satisfacă pofta de fast-food într-un mod mai sănătos. Combinația de cartofi prăjiți crocanți, carne de pui suculentă, brânză topită și salată proaspătă de varză transformă acest fel de mâncare într-o experiență culinară excelentă. Adăugarea sosurilor de usturoi, iaurt și ketchup aduce un plus de savoare și textură. Încercați această rețetă simplă de KAPSALON și vă veți bucura cu siguranță de o masă delicioasă și satisfăcătoare!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]