Ingrediente:

  • 1 cup hrisca
  • 2 piepte de pui
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura de otet balsamic
  • 1 lingura de miere
  • 1/4 lingurita de scortisoara
  • 1/4 lingurita de boia dulce
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat

Instructiuni:

  1. Spalati hrisca si puneti-o la fiert in apa cu sare timp de 20-25 de minute. Scurgeti apa si lasati hrisca sa se raceasca.
  2. Taiati pieptul de pui in cuburi si condimentati cu sare si piper.
  3. Taiati ceapa si usturoiul si prajiti-le in ulei incins intr-o tigaie, pana devin aurii.
  4. Adaugati cuburile de pui in tigaie si prajiti pana se rumenesc uniform.
  5. In vasele in care ati fiert hrisca, amestecati otetul balsamic, mierea, scortisoara si boia dulce.
  6. Turnati amestecul de otet si miere peste pui si ceapa si amestecati bine.
  7. Adaugati hrisca peste pui si amestecati din nou.
  8. Serviti hrisca cu piept de pui cald, presarat cu patrunjel verde tocat.

Acesta este un exemplu de reteta de hrisca cu piept de pui si poate fi adaptat in functie de preferintele personale.

Hrisca este un ingredient versatil si usor de gatit, fiind perfect pentru un mic dejun sau o cina sanatoasa. Acesta poate fi gatit cu diverse ingrediente pentru a obtine un gust diferit si este bogat in proteine, fibre si minerale esentiale.

Combinand hrisca cu piept de pui, puteti obtine o masa satioasa, completa si echilibrata. Pieptul de pui este o sursa excelenta de proteine slabe si poate fi gatit in mai multe moduri, fiind un ingredient versatil in bucataria dumneavoastra.

Cand preparati hrisca cu piept de pui, puteti adauga diverse condimente pentru a obtine un gust mai bogat si mai variabil. In acest exemplu, se adauga otet balsamic, miere, scortisoara, boia dulce si patrunjel verde pentru a adauga un plus de arome si culoare la reteta.

Acesta poate fi de asemenea personalizat prin adaugarea de legume, cum ar fi ardeiul sau dovlecelul, sau prin inlocuirea pieptului de pui cu alte proteine, cum ar fi tofu sau legume. De asemenea, puteti experimenta cu diferite tipuri de otet si miere pentru a obtine diferite arome si texturi.

Reteta de hrisca cu piept de pui poate fi gatita rapid si usor, fiind perfecta pentru o cina saptamanala sau pentru a fi luata cu dumneavoastra ca si masa de pranz. Serviti cu un pahar de apa sau cu o salata verde pentru o masa completa si sanatoasa.

In aceasta reteta, pieptul de pui este taiat in bucati si se rumeneste in tigaie pana devine auriu. Apoi, se adauga hrisca si se amesteca pana devine translucenta. Se adauga apoi condimentele, cum ar fi otetul balsamic, mierea, scortisoara, boiaua dulce si patrunjelul verde, si se amesteca bine pentru a se asigura ca toate ingredientele sunt bine combinate.

Cand hrisca si pieptul de pui sunt gatite, se poate servi imediat sau se poate pastra in frigider pentru o masa de pranz sau cina ulterioara. Se poate de asemenea congela pentru a fi utilizat ulterior.

Reteta de hrisca cu piept de pui este una usor de modificat si personalizat in functie de preferintele dumneavoastra. Puteti adauga mai multe legume pentru a obtine un continut mai mare de nutrienti si puteti inlocui pieptul de pui cu alte proteine pentru a varia reteta. Incercati aceasta reteta pentru a obtine o masa sanatoasa, completa si satioasa.

Poftă bună!

1 thought on “Hrișcă cu piept de pui, rețetă gustoasă

  1. Wow, superb weblog layout! How lengthy have you been running a
    blog for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site
    is excellent, as well as the content material! You can see similar here sklep online

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*