FATĂ ÎMBRĂCATĂ ÎN CIOCOLATĂ, Rețetă Simplă

FATĂ ÎMBRĂCATĂ ÎN CIOCOLATĂ, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru FĂTĂ ÎMBRĂCATĂ ÎN CIOCOLATĂ, Rețetă Simplă

 • 200 g ciocolată neagră
 • 100 g unt
 • 100 g zahăr
 • 4 ouă
 • 100 g făină
 • 1 linguriță praf de copt
 • 1 vârf de sare

Mod de preparare pentru FĂTĂ ÎMBRĂCATĂ ÎN CIOCOLATĂ, Rețetă Simplă

 1. Încălzește cuptorul la 180 de grade Celsius și pregătește o tavă de copt cu hârtie de copt.
 2. Topește ciocolata neagră și untul la bain-marie, amestecând până când se omogenizează.
 3. Într-un bol, mixează ouăle cu zahărul până obții o compoziție spumoasă.
 4. Adaugă treptat ciocolata topită peste compoziția de ouă și amestecă bine.
 5. Adaugă făina, praful de copt și sarea și amestecă până se omogenizează.
 6. Toarnă compoziția în tava pregătită și nivelează-o cu o spatulă.
 7. Coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20-25 de minute sau până când prinde o crustă frumoasă pe deasupra.
 8. Lasă să se răcească în tavă și apoi taie în pătrate sau dreptunghiuri.

Concluzie despre rețeta FĂTĂ ÎMBRĂCATĂ ÎN CIOCOLATĂ, Rețetă Simplă

Fătă îmbrăcată în ciocolată este o rețetă simplă și delicioasă care îmbină savoarea intensă a ciocolatei cu textura moale și pufoasă a prăjiturii. Cu un număr redus de ingrediente și o preparare rapidă, această rețetă este perfectă pentru momentele în care simți nevoia unei mici răsfățări dulci. Poate fi servită ca desert la o cină specială sau poate fi însoțită de o ceașcă de ceai sau cafea. Rețeta este una versatilă, iar rezultatul final va fi întotdeauna o bucurie pentru papilele gustative.

Pentru a pregăti această delicioasă fătă îmbrăcată în ciocolată, vei avea nevoie de doar câteva ingrediente. Ciocolata neagră, untul, zahărul, ouăle, făina, praful de copt și sarea sunt toate elementele necesare pentru a crea acest desert irezistibil.

În ceea ce privește modul de preparare, totul este simplu și rapid. Ciocolata neagră și untul se topesc la bain-marie, apoi se adaugă într-un bol în care s-au mixat ouăle cu zahărul până se obține o compoziție spumoasă. Se adaugă făina, praful de copt și sarea, se amestecă până se omogenizează și se toarnă într-o tavă de copt. După aproximativ 20-25 de minute de coacere, prăjitura este gata să fie tăiată și savurată.

În concluzie, făta îmbrăcată în ciocolată este o rețetă simplă și delicioasă pe care o poți pregăti cu ușurință pentru a te răsfăța sau pentru a impresiona invitații. Textura sa moale și gustul intens de ciocolată vor cuceri cu siguranță toate papilele gustative. Iar faptul că necesită doar câteva ingrediente și un timp scurt de preparare o face și mai atractivă. Așadar, nu ezita să încerci această rețetă și să te bucuri de un desert simplu și delicios!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]