FASOLE, Rețetă Simplă

FASOLE, Rețetă Simplă

Introducere

În această rețetă simplă, vă voi împărtăși cum să pregătiți o delicioasă fasole. Fasolea este un aliment versatil și bogat în nutrienți, fiind o alegere excelentă pentru orice masă. Această rețetă simplă va fi pe placul tuturor, indiferent dacă sunteți vegetarian sau nu. Iată ce ingrediente veți avea nevoie și cum să pregătiți fasolea în cel mai simplu mod posibil.

Ingrediente necesare pentru FASOLE, Rețetă Simplă

 • 500g fasole uscată
 • 2 cepe medii
 • 3 căței de usturoi
 • 2 linguri de ulei de măsline
 • 1 linguriță de sare
 • 1/2 linguriță de piper negru măcinat

Mod de preparare pentru FASOLE, Rețetă Simplă

 1. Începeți prin a pune fasolea într-un vas cu apă rece și lăsați-o să se înmoaie timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte. Aceasta va ajuta la reducerea timpului de fierbere ulterior.
 2. După ce fasolea s-a înmuiat suficient, scurgeți apa și clătiți fasolea cu apă rece.
 3. Puneți fasolea într-o oală mare și acoperiți-o cu apă. Adăugați ceapa tăiată în jumătăți și usturoiul zdrobit.
 4. Puneți oală pe foc mediu și lăsați fasolea să fiarbă timp de aproximativ 1-2 ore sau până când fasolea este fragedă. Asigurați-vă că adăugați apă în oală pe parcursul fierberii.
 5. Când fasolea este gata, scoateți ceapa și usturoiul și adăugați uleiul de măsline, sarea și piperul. Amestecați bine și lăsați fasolea să mai stea pe foc mic timp de aproximativ 5 minute, pentru a se îmbina aromele.

Concluzie despre reteta FASOLE, Rețetă Simplă

Această rețetă simplă de fasole este perfectă pentru zilele în care aveți nevoie de o masă sățioasă și delicioasă, dar nu aveți mult timp la dispoziție. Fasolea este o sursă excelentă de proteine și fibre și poate fi servită ca atare sau alături de garnituri precum orezul sau cartofii. Adăugați puțină smântână și verdețuri proaspete pentru a o îmbunătăți și mai mult gustul. Acum că ați aflat cum să pregătiți această rețetă simplă de fasole, nu mai aveți decât să vă bucurați de savoarea ei delicioasă și de beneficiile pe care le aduce pentru sănătatea dumneavoastră. Poftă bună!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]