ESCALOP DE PORC JAMILA, Rețetă Simplă

Escalop de Porc Jamila, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru Escalop de Porc Jamila

  • 4 felii de carne de porc (escalop)
  • 2 ouă
  • 4 linguri de făină
  • Sare și piper
  • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare pentru Escalop de Porc Jamila

  1. Bateți ouăle într-un castron și adăugați sare și piper după gust.
  2. Tăiați feliile de carne de porc în bucăți potrivite și presărați sare și piper pe ambele părți.
  3. Într-un alt castron, puneți făina și adăugați sare și piper.
  4. Încingeți uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu.
  5. Luați fiecare bucată de carne de porc și treceți-o mai întâi prin ouăle bătute, apoi prin făină, asigurându-vă că este bine acoperită.

Concluzie despre rețeta Escalop de Porc Jamila

Escalopul de porc Jamila este o rețetă simplă și delicioasă, ideală pentru cineva care dorește să pregătească o masă rapidă și gustoasă. Acest fel de mâncare se prepară cu ingredientele de bază pe care le găsim în orice bucătărie și nu necesită mult timp sau experiență culinară. Rețeta este potrivită atât pentru prânz, cât și pentru cină și poate fi servită alături de garnituri precum cartofi prăjiți, piure de cartofi sau legume la grătar.

Ingrediente esențiale pentru rețetă sunt feliile de carne de porc, care pot fi găsite în orice supermarket sau la un măcelar de încredere. Este important să alegeți o carne de porc proaspătă și de calitate, pentru a obține escalopul perfect. Ouăle, făina, sarea și piperul sunt alte ingrediente de bază, care se găsesc în orice bucătărie.

Pentru a pregăti escalopul de porc, trebuie să urmați câțiva pași simpli. Mai întâi, ouăle trebuie bătute într-un castron, iar carnea de porc trebuie tăiată în bucăți potrivite și presărată cu sare și piper. Apoi, fiecare bucată de carne de porc trebuie trecută prin ouăle bătute și apoi prin făină, pentru a fi bine acoperită. La final, se prăjește carnea de porc în ulei încins într-o tigaie mare.

Rețeta escalopului de porc Jamila este potrivită pentru oricine dorește să pregătească o masă simplă și gustoasă într-un timp scurt. Gustul aromelele sale sunt deosebite și se potrivesc de minune cu diverse garnituri și salate. Dacă doriți să adăugați un plus de savoare, puteți adăuga diverse condimente sau sosuri în timpul preparării. În orice caz, escalopul de porc Jamila va fi o alegere excelentă pentru o masă delicioasă și rapidă.

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]