DULCEATA DE COACAZE ROSII JAMILA, Rețetă Simplă

DULCEATA DE COACAZE ROSII JAMILA, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru dulceața de coacaze roșii Jamila:

  • 1 kg de coacaze roșii proaspete
  • 800 g de zahăr
  • Zeama de la o lămâie

Coacazele roșii sunt principala componentă a acestei rețete delicioase și ușor de preparat. Aceste fructe mici și parfumate aduc o explozie de arome și dulceață în fiecare linguriță de gem. Pentru a începe prepararea dulceței de coacaze roșii Jamila, aveți nevoie de 1 kg de coacaze proaspete, 800 g de zahăr și zeama de la o lămâie. Asigurați-vă că aveți toate ingredientele la îndemână pentru a vă putea bucura de un rezultat perfect.

Mod de preparare: dulceața de coacaze roșii Jamila:

  1. Începeți prin spălarea și curățarea coacazelor roșii. Eliminați codițele și fructele stricate sau necoapte.
  2. Transferați coacazele într-un vas de gătit mare și adăugați zahărul și zeama de lămâie.
  3. Puneți vasul pe foc mediu și amestecați continuu până când zahărul se dizolvă complet și coacazele încep să se înmoaie.
  4. Reduceți focul la minim și lăsați dulceața să fiarbă timp de aproximativ 45 de minute până când coacazele se desfac și compoziția se îngroașă.
  5. Scoateți vasul de pe foc și lăsați dulceața să se răcească complet înainte de a o transfera în borcane curate și uscate.

Concluzie:

O rețetă simplă și delicioasă pentru a pregăti acasă dulceața de coacaze roșii Jamila, perfectă pentru a însoți micul dejun sau a fi adăugată în diferite deserturi și produse de patiserie. Urmați pașii de mai sus și bucurați-vă de savoarea intensă a coacazelor roșii într-un mod simplu și rapid. Această dulceață este bogată în vitamine și antioxidanți, aducând beneficii pentru sănătatea dumneavoastră. Savurați fiecare linguriță de dulceață de coacaze roșii Jamila și bucurați-vă de momentele dulci din viața dumneavoastră!

Sursa imaginii: www.example.com