CREMA PENTRU FOI DE NAPOLITANA DE POST, Rețetă Simplă

CREMA PENTRU FOI DE NAPOLITANA DE POST, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru crema pentru foi de napolitana de post

 • 500 ml lapte vegetal
 • 6 lingurițe de amidon de porumb
 • 6 lingurițe de zahăr pudră
 • 1 plic de zahăr vanilat
 • coaja răzuită de la o lămâie
 • 1 lingură de ulei vegetal

Mod de preparare a cremei pentru foi de napolitana de post

 1. Într-un vas, se amestecă amidonul de porumb cu zahărul pudră și zahărul vanilat.
 2. Se adaugă treptat laptele vegetal și se amestecă bine până se obține o compoziție omogenă.
 3. Se adaugă coaja răzuită de lămâie și se pune vasul pe foc mic.
 4. Se amestecă continuu cu un tel până când crema devine groasă și cremoasă.
 5. Se ia vasul de pe foc și se adaugă lingura de ulei vegetal. Se amestecă bine până la omogenizare și se lasă crema să se răcească complet.

Concluzie: O rețetă simplă și delicioasă de cremă pentru foi de napolitana de post care poate fi pregătită cu ușurință în propria bucătărie. Această cremă este perfectă pentru a completa desertul preferat și poate fi savurată de toți, indiferent de preferințele alimentare.

Această cremă pentru foi de napolitana de post este o alternativă perfectă pentru cei care urmează o dietă vegetariană sau vegană, dar și pentru cei care doresc să evite consumul de lactate sau ouă. Ingredientele necesare sunt accesibile și ușor de găsit în orice magazin alimentar.

Pentru a obține o cremă cu adevărat gustoasă și catifelată, este important să se amestece bine ingredientele și să se amestece constant în timpul preparării pe foc. Astfel, se evită formarea cocoloașelor și se obține o textură fină și omogenă.

Această cremă poate fi folosită pentru a umple foi de napolitana, dar și pentru a completa prăjituri sau alte deserturi. Poate fi servită atât în forma sa simplă, cât și în combinație cu fructe proaspete sau sosuri dulci. Este o opțiune perfectă pentru a satisface pofta de dulce a întregii familii.

În concluzie, crema pentru foi de napolitana de post este o rețetă simplă și delicioasă pe care oricine o poate pregăti cu ușurință în propria bucătărie. Chiar și cei care nu urmează o dietă de post pot aprecia gustul și textura acestei creme delicioase. Indiferent de preferințele alimentare, această cremă poate fi savurată de toți.

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]