CREM A LA CREM, Rețetă Simplă

CREM A LA CREM, Rețetă Simplă

Introducere:

Crem a la Crem este o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru a-i răsfăța pe cei dragi cu un desert cremos și aromat. Această îndulcire are la bază ingrediente simple, pe care le găsim cu ușurință în orice bucătărie, și nu necesită mult timp sau efort pentru a fi pregătită. Modul de preparare este unul accesibil chiar și pentru începătorii în arta culinară.

Ingrediente necesare pentru Crem a la Crem, Rețetă Simplă

Pentru a pregăti această rețetă simplă de Crem a la Crem, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 500 ml lapte
 • 4 linguri de zahăr
 • 4 linguri de făină
 • 2 ouă
 • 1 plic de zahăr vanilat
 • 1 praf de sare
 • esență de vanilie

Mod de preparare a Crem a la Crem, Rețetă Simplă

Pentru a pregăti Crem a la Crem, urmați acești pași simpli:

 1. Într-un vas, amestecați făina cu zahărul și sarea. Adăugați ouăle și amestecați până obțineți o pastă omogenă.
 2. Încălziți laptele într-un vas până când acesta începe să fiarbă. Adăugați treptat compoziția de făină și ouă și amestecați continuu pentru a evita formarea cocoloașelor.
 3. Reduceți focul și continuați să amestecați până când crema se îngroașă. Adăugați zahărul vanilat și esența de vanilie și amestecați bine.
 4. Odată ce crema a ajuns la consistența dorită, opriți focul și transferați-o în boluri individuale sau într-un singur bol mare.
 5. Lăsați crema să se răcească la temperatura camerei, apoi acoperiți-o cu folie alimentară și puneți-o la frigider pentru cel puțin două ore.

Concluzie despre reteta Crem a la Crem, Rețetă Simplă

Crem a la Crem este o rețetă simplă și rapidă de desert cremos, perfect pentru a fi savurat în orice moment al zilei. Această îndulcire atrage prin textura sa fină și aromele subtile de vanilie. Cu ingrediente la îndemâna oricui și cu un mod de preparare accesibil chiar și pentru cei mai puțin experimentați în bucătărie, Crem a la Crem este rețeta perfectă pentru a-ți răsfăța familia și prietenii cu un desert delicios. Poate fi servită ca atare sau alături de fructe proaspete sau sosuri dulci. Încercați această rețetă și vă veți bucura de o experiență culinară inedită!