Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele pane:

Ingrediente:

  • 6-8 copanele de pui
  • 1 cana de faina
  • 2 oua
  • 2 cani de pesmet
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingura de piper negru proaspat macinat
  • 1 lingura de usturoi granulat
  • 1 lingura de ceapa granulata
  • Ulei pentru prajit

Instrucțiuni :

Pregatirea copanelor pane este un proces simplu, dar care necesita putina atentie si rabdare. Inainte de a incepe, asigurati-va ca aveti toate ingredientele la indemana si ca ati pregatit ustensilele necesare pentru a evita orice intarziere in timpul pregatirii.

Primul pas este sa pregatiti copanelele de pui. Spalati-le bine sub jet de apa rece si stergeti-le cu un prosop de hartie. Taiati pielea excesiva si lasati-le la temperatura camerei timp de 10-15 minute pentru a se dezgheta putin.

Apoi, pregatiti amestecul pentru pane. Intr-o farfurie mare, amestecati faina, sarea, piperul, usturoiul si ceapa granulata. In alta farfurie, bateti ouale si adaugati putina sare si piper.

Intr-o alta farfurie, puneti pesmetul. Acoperiti fiecare copanel cu faina, apoi treceti-l prin ou si, in final, prin pesmet, asigurandu-va ca acoperiti copanelele bine si uniform cu fiecare strat.

Incalziti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu. Cand uleiul este cald, adaugati cateva copanele si prajiti-le pana cand devin aurii si crocante pe ambele parti. Aveti grija sa nu prajiti copanelele prea mult, deoarece pot deveni uscate si tari. Scoateti copanelele din tigaie si asezati-le pe un servet de hartie pentru a se scurge de uleiul in exces.

Repetati procesul cu celelalte copanele, adaugand ulei suplimentar, daca este necesar. Cand sunt gata, asezati-le pe un platou si serviti-le fierbinti cu sosul preferat.

Copanelele pane sunt o gustare delicioasa si versatile, care poate fi servita cu sosuri variate, precum sos de usturoi, sos de smantana sau sos de iaurt cu menta. De asemenea, pot fi servite alaturi de diverse garnituri, cum ar fi cartofi prajiti, legume coapte sau salate.

In concluzie, copanelele pane sunt o gustare delicioasa si satisfacatoare, perfecte pentru a fi servite la petreceri sau pentru a va rasfata pe dumneavoastra si pe cei dragi. Aceasta reteta clasica poate fi personalizata cu diferite condimente si ierburi, in functie de gustul dumneavoastra. Cu putina atentie si rabdare, puteti sa pregatiti copanelele pane perfecte, care vor fi cu siguranta un succes printre invitatii dumneavoastra.

Vă propun sa incercati si aceste retete, deosebit de gustoase si simplu de gătit:

Mod de preparare:

Este important sa respectati pasii de pregatire pentru a obtine copanelele pane perfecte. Odata ce le-ati prajit, nu le lasati sa se raceasca prea mult, deoarece vor pierde din crocanta si savoare. Serviti-le fierbinti si crocante, astfel incat sa puteti savura textura si gustul lor delicios.

Aceasta reteta este ideala pentru a fi pregatita acasa, deoarece ingredientele sunt disponibile si usor de procurat. Copanelele pane pot fi savurate ca o gustare de sine statatoare sau pot fi servite alaturi de o varietate de feluri principale, cum ar fi paste sau orez.

In plus, copanelele pane sunt o optiune mai sanatoasa decat varianta lor prajita, deoarece sunt pregatite in cuptor, fara a fi prajite in ulei. Astfel, aceasta reteta poate fi o alternativa excelenta pentru a savura gustul delicios al copanelor de pui, fara a adauga exces de grasimi si calorii.

In concluzie, copanelele pane sunt o reteta clasica si delicioasa, care poate fi pregatita cu usurinta la domiciliu. Aceasta gustare crocanta si aromata poate fi savurata ca atare sau servita cu diverse sosuri si garnituri. Cu putina practica si atentie, puteti sa pregatiti copanelele pane perfecte, care vor fi cu siguranta un succes printre familia si prietenii dumneavoastra.

Poftă bună la rețeta de Copănele pane

Bucataria este locul unde magia culinara are loc, astăzi vom gati aceasta reteta gustoasă cu numele de Copănele pane ea este foarte simplu de gătit și gustoasă bucătaria este considerată inima casei. Bucătăria trebuie mereu sa o menținem curată și ordonată, rețetele sunt ca un ghid pentru noi persoanele care gătim precum si Copănele pane este o rețetă si retetele sunt simple si mai complexe un alt aspect important este ca reteta Copănele pane o putem adapta dupa preferintele si gusturile noastre avem mai multe tipuri de bucatarie, Bucataria franceza, Bucătăria italiană, Bucătăria spaniolă, Bucătăria greacă, Bucătăria mexicană, Bucătăria chineză, Bucătăria thailandeză, Bucătăria indiană, Bucătăria turcă, Bucătăria românească toate aceste tipuri de bucatarii sunt foarte bogate in retete gustoase precum si aceasta reteta care o vom gati astazi Copănele pane cu siguranta o sa-ti placa gătit alimente ustensile preparare arome ingrediente condimente tehnici culinare rețete curățenie ingrediente cantități pas cu pas timp de preparare temperatură mod de gătire ustensile necesare arome prezentare variați

    • rețetă simplă – rețetă simplă de Copănele pane
    • rețetă rapidă – rețetă rapidă  de Copănele pane
    • rețetă tradițională – rețetă tradițională de Copănele pane
    • rețetă de casă – rețetă de casă de Copănele pane
    • rețetă originală – rețetă originală de Copănele pane
    • rețetă românească – rețetă românească de Copănele pane
    • rețetă moldovenească – rețetă moldovenească de Copănele pane
    • rețete simple și rapide – rețete simple și rapide de Copănele pane
    • rețetă clasică – rețetă clasică de Copănele pane
    • rețetă pentru toată familia – rețetă pentru toată familia de Copănele pane
    • rețetă pas cu pas – rețetă pas cu pas de Copănele pane
Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]