Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele pane:
Ingrediente:
- 6-8 copanele de pui
- 1 cana de faina
- 2 oua
- 2 cani de pesmet
- 1 lingura de sare
- 1 lingura de piper negru proaspat macinat
- 1 lingura de usturoi granulat
- 1 lingura de ceapa granulata
- Ulei pentru prajit
Instrucțiuni :
Pregatirea copanelor pane este un proces simplu, dar care necesita putina atentie si rabdare. Inainte de a incepe, asigurati-va ca aveti toate ingredientele la indemana si ca ati pregatit ustensilele necesare pentru a evita orice intarziere in timpul pregatirii.
Primul pas este sa pregatiti copanelele de pui. Spalati-le bine sub jet de apa rece si stergeti-le cu un prosop de hartie. Taiati pielea excesiva si lasati-le la temperatura camerei timp de 10-15 minute pentru a se dezgheta putin.
Apoi, pregatiti amestecul pentru pane. Intr-o farfurie mare, amestecati faina, sarea, piperul, usturoiul si ceapa granulata. In alta farfurie, bateti ouale si adaugati putina sare si piper.
Intr-o alta farfurie, puneti pesmetul. Acoperiti fiecare copanel cu faina, apoi treceti-l prin ou si, in final, prin pesmet, asigurandu-va ca acoperiti copanelele bine si uniform cu fiecare strat.
Incalziti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu. Cand uleiul este cald, adaugati cateva copanele si prajiti-le pana cand devin aurii si crocante pe ambele parti. Aveti grija sa nu prajiti copanelele prea mult, deoarece pot deveni uscate si tari. Scoateti copanelele din tigaie si asezati-le pe un servet de hartie pentru a se scurge de uleiul in exces.
Repetati procesul cu celelalte copanele, adaugand ulei suplimentar, daca este necesar. Cand sunt gata, asezati-le pe un platou si serviti-le fierbinti cu sosul preferat.
Copanelele pane sunt o gustare delicioasa si versatile, care poate fi servita cu sosuri variate, precum sos de usturoi, sos de smantana sau sos de iaurt cu menta. De asemenea, pot fi servite alaturi de diverse garnituri, cum ar fi cartofi prajiti, legume coapte sau salate.
In concluzie, copanelele pane sunt o gustare delicioasa si satisfacatoare, perfecte pentru a fi servite la petreceri sau pentru a va rasfata pe dumneavoastra si pe cei dragi. Aceasta reteta clasica poate fi personalizata cu diferite condimente si ierburi, in functie de gustul dumneavoastra. Cu putina atentie si rabdare, puteti sa pregatiti copanelele pane perfecte, care vor fi cu siguranta un succes printre invitatii dumneavoastra.
Vă propun sa incercati si aceste retete, deosebit de gustoase si simplu de gătit:
Mod de preparare:
Este important sa respectati pasii de pregatire pentru a obtine copanelele pane perfecte. Odata ce le-ati prajit, nu le lasati sa se raceasca prea mult, deoarece vor pierde din crocanta si savoare. Serviti-le fierbinti si crocante, astfel incat sa puteti savura textura si gustul lor delicios.
Aceasta reteta este ideala pentru a fi pregatita acasa, deoarece ingredientele sunt disponibile si usor de procurat. Copanelele pane pot fi savurate ca o gustare de sine statatoare sau pot fi servite alaturi de o varietate de feluri principale, cum ar fi paste sau orez.
In plus, copanelele pane sunt o optiune mai sanatoasa decat varianta lor prajita, deoarece sunt pregatite in cuptor, fara a fi prajite in ulei. Astfel, aceasta reteta poate fi o alternativa excelenta pentru a savura gustul delicios al copanelor de pui, fara a adauga exces de grasimi si calorii.
In concluzie, copanelele pane sunt o reteta clasica si delicioasa, care poate fi pregatita cu usurinta la domiciliu. Aceasta gustare crocanta si aromata poate fi savurata ca atare sau servita cu diverse sosuri si garnituri. Cu putina practica si atentie, puteti sa pregatiti copanelele pane perfecte, care vor fi cu siguranta un succes printre familia si prietenii dumneavoastra.
Poftă bună la rețeta de Copănele pane
Bucataria este locul unde magia culinara are loc, astăzi vom gati aceasta reteta gustoasă cu numele de Copănele pane ea este foarte simplu de gătit și gustoasă bucătaria este considerată inima casei. Bucătăria trebuie mereu sa o menținem curată și ordonată, rețetele sunt ca un ghid pentru noi persoanele care gătim precum si Copănele pane este o rețetă si retetele sunt simple si mai complexe un alt aspect important este ca reteta Copănele pane o putem adapta dupa preferintele si gusturile noastre avem mai multe tipuri de bucatarie, Bucataria franceza, Bucătăria italiană, Bucătăria spaniolă, Bucătăria greacă, Bucătăria mexicană, Bucătăria chineză, Bucătăria thailandeză, Bucătăria indiană, Bucătăria turcă, Bucătăria românească toate aceste tipuri de bucatarii sunt foarte bogate in retete gustoase precum si aceasta reteta care o vom gati astazi Copănele pane cu siguranta o sa-ti placa gătit alimente ustensile preparare arome ingrediente condimente tehnici culinare rețete curățenie ingrediente cantități pas cu pas timp de preparare temperatură mod de gătire ustensile necesare arome prezentare variați
-
- rețetă simplă – rețetă simplă de Copănele pane
- rețetă rapidă – rețetă rapidă de Copănele pane
- rețetă tradițională – rețetă tradițională de Copănele pane
- rețetă de casă – rețetă de casă de Copănele pane
- rețetă originală – rețetă originală de Copănele pane
- rețetă românească – rețetă românească de Copănele pane
- rețetă moldovenească – rețetă moldovenească de Copănele pane
- rețete simple și rapide – rețete simple și rapide de Copănele pane
- rețetă clasică – rețetă clasică de Copănele pane
- rețetă pentru toată familia – rețetă pentru toată familia de Copănele pane
- rețetă pas cu pas – rețetă pas cu pas de Copănele pane
Related Posts:
- Copănele crispy la cuptor, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele crispy la cuptor: Ingrediente: 8 copanele de pui 1 cana de pesmet 1/2 cana de faina alba 2 lingurite de usturoi pudra 1 lingurita de paprika 1/2 lingurita de sare 1/4 lingurita de piper 2 oua 2 linguri de lapte Ulei de masline sau ulei de cocos pentru uns tava Instrucțiuni : Copanelele crispy la cuptor sunt un fel de mancare delicios si crocant, care poate fi preparat cu usurinta acasa. Aceasta reteta este perfecta pentru a fi servita la o petrecere sau la o cina in familie si poate fi preparata cu ingrediente…
- Copănele de pui, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele de pui: Ingrediente: 1 kg de copănele de pui 1 cană de făină 2 linguri de paprika 1 lingură de praf de usturoi 1 lingură de sare 1 lingură de piper negru măcinat 2 ouă bătute 1 cană de pesmet Instrucțiuni : Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-un castron mare, amestecați făina, paprika, praful de usturoi, sarea și piperul negru. Într-un alt castron, bateți ouăle. Într-un al treilea castron, puneți pesmetul. Treceți copănelele de pui prin amestecul de făină, apoi prin ouă și în cele din urmă prin pesmet. Așezați copănelele de…
- Copănele la cuptor, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele la cuptor: Ingrediente: 1 kg de copănele de pui 1 linguriță de sare 1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, zdrobiți Sucul de la o jumătate de lămâie O lingură de cimbru uscat O lingură de rozmarin uscat Instrucțiuni : Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Spălați și curățați copănelele de pui, eliminând excesul de grăsime și piele. Uscați-le bine cu ajutorul unor șervețele de hârtie. Amestecați sarea și piperul într-un bol și ungeți fiecare copănel cu această combinație. Puneți copănelele într-o tavă…
- Copănele de pui la tigaie, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele de pui la tigaie: Ingrediente: 4-6 copanele de pui 2 linguri de ulei de masline 2 lingurite de usturoi tocat fin 1 lingurita de boia dulce 1/2 lingurita de sare 1/2 lingurita de piper negru 1 lingurita de oregano uscat 1 lingurita de cimbru uscat Instrucțiuni : Curatati si spalati copanelele de pui bine si lasati-le sa se scurga. Intr-un castron mic, amestecati boiaua, sarea, piperul, oregano si cimbrul uscat. Adaugati usturoiul tocat si amestecati bine. Ungeti copanelele de pui cu ulei de masline si frecati amestecul de condimente peste ele, asigurandu-va ca sunt…
- Copănele de pui cu sos, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele de pui cu sos: Ingrediente: 1 cană de iaurt grecesc 2 căței de usturoi, zdrobiți 1 lingură de suc de lămâie 1 lingură de mărar proaspăt tocat sare și piper, după gust Instrucțiuni : Într-un bol mediu, combinați iaurtul grecesc, usturoiul zdrobit, suc de lămâie și mărar proaspăt tocat. Amestecați bine până când ingredientele se combină. Adăugați sare și piper după gust și amestecați din nou. Puteți ajusta cantitatea de sare și piper în funcție de preferințele dumneavoastră. Acoperiți bolul cu sos și puneți-l în frigider pentru a se răci și pentru a se…
- Copănele la cuptor cu cartofi, Rețetă Simp Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele la cuptor cu cartofi: Ingrediente: 1 kg de copanele de pui 1 kg de cartofi 2 linguri de ulei de masline 1 lingura de boia dulce 1 lingura de sare 1 lingura de piper negru proaspat macinat 4 catei de usturoi 1 lamaie Frunze de cimbru proaspete Instrucțiuni : Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Curatati cartofii si taiati-i in cuburi potrivite. Puneti-i intr-un castron si adaugati uleiul de masline, boiaua dulce, sare si piperul. Amestecati bine, apoi transferati cartofii intr-o tava de copt. Asezati copanelele de pui pe patul de cartofi si…
- Copănele crispy, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele crispy: Ingrediente: 8 pulpe de pui 1 ceașcă de pesmet 1/2 ceașcă de făină 2 lingurițe de paprika 1 linguriță de usturoi granulat 1 linguriță de ceapă granulată 1 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper negru măcinat 2 ouă bătute Ulei pentru prăjit Instrucțiuni : Începeți prin pregătirea ingredientelor. Tăiați pulpele de pui în bucăți mici, apoi amestecați pesmetul, făina, paprika, usturoiul granulat, ceapa granulată, sarea și piperul negru într-un bol. În alt bol, bateți ouăle până când sunt omogene. Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă sau într-o friteuză. Luați bucățile de pui și…
- Copănele cu smântână, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele cu smântână: Ingrediente: 4 copănele de pui 2 linguri de unt 2 căței de usturoi 1 cană de smântână 1/2 cană de supă de pui 1 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper negru măcinat 2 linguri de patrunjel tocat (opțional) Instrucțiuni : Preîncălziți cuptorul la 180 grade Celsius. Într-o tigaie, topiți untul la foc mediu. Adăugați copănelele și prăjiți-le până se rumenesc ușor pe ambele părți, timp de aproximativ 5-7 minute. Scoateți copănelele din tigaie și așezați-le într-un vas termorezistent. În aceeași tigaie, adăugați usturoiul tocat și prăjiți-l timp de 30 de secunde.…
- Copănele de pui crocante, rețetă gustoasă Ingrediente: 500g piept de pui 1 ou 1 lingura de apa 1 lingura de ulei vegetal Faina pentru infainat 1 lingura de sare 1 lingura de piper 1 lingura de condimente pentru pui (optional) Instructiuni: Taiati pieptul de pui in bucatele potrivite pentru a obtine copanele. Bateti oul cu o lingura de apa si o lingura de ulei vegetal. Adaugati sarea, piperul si condimentele pentru pui, daca doriti. Puneti faina intr-un bol si amestecati-o cu sare si piper, sau cu alte condimente daca doriti. Inmuiati fiecare bucata de pui in amestecul de ou si apoi in faina, asigurandu-va ca sunt…
- Retete pentru fumatori bbq, Simplă și Rapidă Dacă ești un pasionat al gătitului la grătar și iubești aroma inconfundabilă a mâncărurilor fumate, atunci "Retete pentru fumatori bbq, Simplă și Rapidă" este cartea perfectă pentru tine. Această carte îți oferă o colecție de rețete delicioase și ușor de realizat, care vor transforma orice masă într-o experiență culinară de neuitat. Fie că îți place carnea de porc, puiul sau fructele de mare, vei găsi în această carte o varietate de rețete care vor satisface orice poftă. Fiecare rețetă este detaliată pas cu pas, astfel încât să poți obține rezultate perfecte chiar și dacă nu ai experiență în gătitul la…
Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]