CIORBA DE LOBODA TARANEASCA, Rețetă Simplă

CIORBA DE LOBODA TARANEASCA, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru Ciorba de Loboda Taraneasca

  • 500 g loboda proaspata
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare a Ciorbei de Loboda Taraneasca

  1. Spalati bine loboda si indepartati coditele. Tocati frunzele in bucati potrivite.
  2. Curatati si tocati ceapa marunt, morcovii si ardeiul gras. Dati rosii prin razatoare pentru a obtine un piure.
  3. Intr-o oala mare, incingeti uleiul si adaugati ceapa, morcovii si ardeiul. Caliti-le pana devin moi.
  4. Adaugati loboda si piureul de rosii in oala. Amestecati bine.
  5. Adaugati apa suficienta pentru a acoperi toate ingredientele. Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
  6. Lasati ciorba sa fiarba la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute, sau pana cand legumele sunt fierte.
  7. Adaugati cartofii curatati si taiati cuburi. Lasati ciorba sa mai fiarba 15 minute sau pana cand cartofii sunt moi.

Concluzie despre reteta Ciorbei de Loboda Taraneasca

Ciorba de loboda taraneasca este o reteta simpla, dar delicioasa, potrivita pentru sezonul cald. Loboda adauga un gust distinct si proaspat ciorbei, iar legumele adauga o textura si o aroma irezistibile. Aceasta reteta poate fi pregatita rapid si usor, folosind ingrediente comune gasite in orice gospodarie. Este o ciorba satiasanta si sanatoasa, perfecta pentru o masa de pranz sau cina. Incercati aceasta reteta si veti fi placut surprinsi de gustul savuros al Ciorbei de Loboda Taraneasca.

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]