CARNE DE PUI, Rețetă Simplă
Ingrediente necesare pentru CARNE DE PUI, Rețetă Simplă
- 500 de grame de carne de pui
- Sare și piper
- 2 linguri de ulei de măsline
- 2 căței de usturoi
- Suc de la o lămâie
Pentru a pregăti această delicioasă rețetă simplă de carne de pui, veți avea nevoie de următoarele ingrediente. Este important să folosiți carne de pui proaspătă și de calitate pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, aveți nevoie de sare și piper pentru a condimenta carnea după gust. Uleiul de măsline va ajuta la prepararea cărnii în tigaie și va adăuga un gust plăcut. Usturoiul și sucul de lămâie vor adăuga arome delicioase acestui preparat.
Mod de preparare al CARNEI DE PUI
- Începeți prin pregătirea cărnii de pui. Spălați carnea sub jet de apă rece și ștergeți-o cu un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă.
- Tăiați carnea de pui în bucăți potrivite și condimentați-o cu sare și piper pe ambele părți.
- Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adăugați cățeii de usturoi, zdrobiți sau tăiați mărunt.
- Adăugați bucățile de carne de pui în tigaie și lăsați-le să se prăjească la foc mediu timp de aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos.
- Stoarceți sucul de la o lămâie și turnați-l peste carne. Lăsați preparatul să mai stea pe foc încă 2-3 minute, pentru a se îmbiba cu aromele.
Concluzie despre reteta de CARNE DE PUI
Această rețetă simplă de carne de pui este perfectă pentru cineva care dorește să pregătească un preparat gustos și rapid. Carnea de pui devine fragedă și suculentă, iar aromele de usturoi și lămâie o fac deosebit de delicioasă. Puteți servi acest preparat alături de o salată de legume proaspete sau alături de cartofi prăjiți. Este o rețetă versatilă și puteți adăuga condimente sau legume după preferință. Încercați această rețetă simplă de carne de pui și veți fi surprinși de rezultatul minunat!
Post Views: 23
Related Posts:
- Miel marinat la tigaie, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Miel marinat la tigaie: Ingrediente: 500g carne de miel (pulpa sau șoricul) 2 căței de usturoi, tocați fin 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de sos Worcestershire 1 lingură de miere 1 lingură de suc de lămâie 1 linguriță de rozmarin uscat 1 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper negru măcinat Instrucțiuni : Începeți prin pregătirea marinadei. Într-un bol mediu, amestecați usturoiul tocat fin, uleiul de măsline, sosul Worcestershire, mierea, suc de lămâie, rozmarinul uscat, sarea și piperul negru măcinat. Amestecați bine ingredientele până se încorporează bine. Tăiați carnea de miel în…
- Rețetă de pizza simplă, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Rețetă de pizza simplă: Ingrediente: 1 aluat de pizza (poți găsi la supermarket sau poți face aluatul acasă) sos de roșii (sau sos de pizza) 150g mozzarella rasă 1/2 ceapă roșie tăiată subțire 100g ciuperci tăiate felii 50g șuncă tăiată felii 1 linguriță oregano uscat 1 linguriță ulei de măsline Instrucțiuni : Preîncălzește cuptorul la 220°C. Pune aluatul pe o foaie de copt și întinde-l într-o formă rotundă. Pune sosul de roșii peste aluat și întinde-l uniform. Adaugă mozzarella rasă peste sos. Adaugă ceapa roșie, ciupercile și șunca. Presară oregano uscat pe deasupra. Stropiți cu…
- Miel cu usturoi, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Miel cu usturoi: Ingrediente: 500 g carne de miel 4 catei de usturoi tocati 3 linguri de unt sau ulei sare si piper dupa gust Instrucțiuni : Pentru a pregati mielul cu usturoi, incepeti prin a spala carnea de miel si a o taia in bucati potrivite. Asezati carnea intr-un bol si adaugati usturoiul tocat, sare si piper, apoi amestecati bine pentru a se incorpora toate aromele. Incalziti o tigaie mare pe foc mediu si adaugati untul sau uleiul. Cand untul s-a topit si este incins, adaugati carnea de miel cu usturoi si lasati-o sa…
- Rețetă pizza pufoasa, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Rețetă pizza pufoasa: Ingrediente: 500g făină 1 linguriță de sare 1 plic de drojdie uscată (7g) 300ml apă caldă 2 linguri de ulei de măsline sos de roșii mozzarella rasă alte ingrediente preferate pentru umplere (ex. șuncă, ciuperci, ardei, ceapă, măsline etc.) Instrucțiuni : Încălziți cuptorul la 200°C. Într-un bol mare, amestecați făina și sarea. Adăugați drojdia și amestecați bine. Într-un alt bol, amestecați apa caldă cu uleiul de măsline. Adăugați amestecul de apă și ulei în bolul cu făină și amestecați cu o lingură de lemn până se formează un aluat omogen. Transferați aluatul…
- Miel pentru paste, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Miel pentru paste: Ingrediente: 500g de carne de miel (pulpa sau cotlet) 500g de paste (de preferinta tagliatelle sau fettuccine) 2 linguri de ulei de masline 1 ceapa medie, tocata marunt 2 catei de usturoi, zdrobiti 1/2 cana de vin alb 1 cana de supa de pui 1/2 cana de smantana 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust Instrucțiuni : Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie adanca sau intr-un ceaun. Adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le pana devin moi si translucide. Adaugati carnea de miel taiata in cuburi…
- Pizza rețetă blat subtire, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Pizza rețetă blat subtire: Ingrediente: 2 1/4 cani de făină 1/4 cană de mălai 1 lingură de zahăr 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriță de sare 1 pachet de drojdie uscată (7 grame) 3/4 cană de apă călduță Instrucțiuni : Într-un castron mare, amestecați făina, mălaiul, zahărul și sarea. Faceți o adâncitură în mijlocul amestecului uscat și adăugați uleiul de măsline și drojdia uscată. Adăugați apă călduță treptat, amestecând cu o lingură sau cu mâinile până când se formează un aluat elastic și moale. Adăugați apă în plus, dacă este nevoie. Acoperiți castronul…
- Copănele de pui la tigaie, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Copănele de pui la tigaie: Ingrediente: 4-6 copanele de pui 2 linguri de ulei de masline 2 lingurite de usturoi tocat fin 1 lingurita de boia dulce 1/2 lingurita de sare 1/2 lingurita de piper negru 1 lingurita de oregano uscat 1 lingurita de cimbru uscat Instrucțiuni : Curatati si spalati copanelele de pui bine si lasati-le sa se scurga. Intr-un castron mic, amestecati boiaua, sarea, piperul, oregano si cimbrul uscat. Adaugati usturoiul tocat si amestecati bine. Ungeti copanelele de pui cu ulei de masline si frecati amestecul de condimente peste ele, asigurandu-va ca sunt…
- PRAJITURA CU BRANZA DE VACI SI STAFIDE, Rețetă Simplă Prajitura cu branza de vaci si stafide este o rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru a fi savurată alături de cei dragi. Pentru a pregăti această prăjitură, vei avea nevoie de branza de vaci proaspătă, ouă, zahăr, făină, stafide și esență de vanilie. Într-un bol, amestecă branza de vaci cu zahărul și ouăle până când obții o compoziție omogenă. Adaugă făina treptat și esența de vanilie, iar apoi incorporează stafidele. Toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptor pentru aproximativ 40 de minute, până când prăjitura se rumenește frumos. După ce s-a răcit, taie-o în…
- Friptură de miel, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Friptură de miel: Ingrediente: 1 bucățică de miel de aproximativ 1-1,5 kg 4 căței de usturoi, zdrobiți 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriță de sare 1/2 linguriță de piper proaspăt măcinat 1 linguriță de cimbru uscat 1 linguriță de rozmarin uscat 1/2 cană de vin roșu Instrucțiuni : Preîncălziți cuptorul la 200°C. Înmuiați carnea de miel în apă rece timp de 30 de minute pentru a elimina eventualele impurități și sânge. Clătiți bucata de miel cu apă rece și ștergeți-o cu un prosop de hârtie. Îndepărtați excesul de grăsime și pielițe cu un…
- Pască fara aluat, Rețetă Simplă Retetă simplă și delicioasă pentru Pască fara aluat: Ingrediente: 500 g brânză de vaci 4 ouă 100 g zahăr 100 g stafide 1 lingură de făină 1 linguriță de praf de copt 1 linguriță de esență de vanilie coajă de lămâie sau portocală unt pentru uns forma Instrucțiuni : Se amestecă brânza de vaci cu zahărul și ouăle. Se adaugă făina, praful de copt, esența de vanilie și coaja de lămâie sau portocală. Se amestecă bine. Se adaugă stafidele și se amestecă din nou. Se unge o formă de copt cu unt. Se toarnă compoziția în formă și se nivelează.…
Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]