CARNE DE PUI, Rețetă Simplă

CARNE DE PUI, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru CARNE DE PUI, Rețetă Simplă

  • 500 de grame de carne de pui
  • Sare și piper
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • Suc de la o lămâie

Pentru a pregăti această delicioasă rețetă simplă de carne de pui, veți avea nevoie de următoarele ingrediente. Este important să folosiți carne de pui proaspătă și de calitate pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, aveți nevoie de sare și piper pentru a condimenta carnea după gust. Uleiul de măsline va ajuta la prepararea cărnii în tigaie și va adăuga un gust plăcut. Usturoiul și sucul de lămâie vor adăuga arome delicioase acestui preparat.

Mod de preparare al CARNEI DE PUI

  1. Începeți prin pregătirea cărnii de pui. Spălați carnea sub jet de apă rece și ștergeți-o cu un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă.
  2. Tăiați carnea de pui în bucăți potrivite și condimentați-o cu sare și piper pe ambele părți.
  3. Încingeți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adăugați cățeii de usturoi, zdrobiți sau tăiați mărunt.
  4. Adăugați bucățile de carne de pui în tigaie și lăsați-le să se prăjească la foc mediu timp de aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, până se rumenesc frumos.
  5. Stoarceți sucul de la o lămâie și turnați-l peste carne. Lăsați preparatul să mai stea pe foc încă 2-3 minute, pentru a se îmbiba cu aromele.

Concluzie despre reteta de CARNE DE PUI

Această rețetă simplă de carne de pui este perfectă pentru cineva care dorește să pregătească un preparat gustos și rapid. Carnea de pui devine fragedă și suculentă, iar aromele de usturoi și lămâie o fac deosebit de delicioasă. Puteți servi acest preparat alături de o salată de legume proaspete sau alături de cartofi prăjiți. Este o rețetă versatilă și puteți adăuga condimente sau legume după preferință. Încercați această rețetă simplă de carne de pui și veți fi surprinși de rezultatul minunat!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]