Ingrediente:

  • 2 1/2 cani de faina
  • 1 1/2 lingurite de praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 1/2 linguri de unt, taiat cubulete si rece
  • 3/4 cana de zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri de esenta de vanilie
  • 1/2 cana de zahar granulat, pentru rostuit

Instructiuni:

  1. Preincalziti cuptorul la 375°F.
  2. Intr-un bol mediu, amestecati faina, praful de copt, sarea si bicarbonatul de sodiu.
  3. Adaugati cubuletele de unt si zaharul intr-un bol mare si amestecati cu un mixer electric la viteza mare pana se obtine o compozitie cremoasa.
  4. Adaugati oul si esenta de vanilie si continuati sa amestecati pana se obtine o compozitie omogena.
  5. Adaugati incet amestecul de faina si amestecati pana se obtine o compozitie omogena.
  6. Formati bilute de aluat de marimea unei mingi de golf si rotunjiti-le intre palme.
  7. Presarati zaharul granulat intr-un bol mic si rotiti fiecare bila de aluat in zahar.
  8. Asezati bilutele de aluat pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt, cu aproximativ 2 inci intre ele.
  9. Coaceti timp de 12-15 minute sau pana se rumenesc usor.
  10. Lasati sa se raceasca pe tava pentru 5 minute, apoi transferati-i pe un grilaj pentru a se raci complet.

Biscuitii cu zahar Amish sunt deliciosi si crocanti, cu o aroma de vanilie si un strat exterior de zahar granulat. Acesti biscuiti sunt perfecti pentru micul dejun sau pentru a fi serviti cu o cana de ceai sau cafea. Puteti modifica reteta prin adaugarea de ciocolata rasa sau nuci macinate pentru un plus de aroma si textura.

Biscuitii cu zahar Amish sunt un desert clasic american, cu o istorie interesanta care dateaza de la colonistii Amish din Pennsylvania. Acesti colonisti erau cunoscuti pentru stilul lor simplu de viata si pentru retetele lor traditionale, iar biscuitii cu zahar sunt un exemplu perfect. Ei au creat acest desert cu ingrediente simple, cum ar fi faina, zahar, oua si esenta de vanilie, care erau disponibile in fiecare gospodarie.

In zilele noastre, biscuitii cu zahar Amish sunt inca la fel de populari ca si acum cateva secole si sunt inca preparati in stil traditional in familiile Amish. Acesti biscuiti sunt cunoscuti pentru aroma lor puternica de vanilie, textura crocanta si straturile de zahar granulat care ii fac sa fie atat de atragatori.

Reteta poate fi usor adaptata pentru a se potrivi cu preferintele dvs. de gust. Puteti adauga un pic de scortisoara sau nuci macinate pentru a adauga un plus de aroma si textura, sau puteti inlocui esenta de vanilie cu alte arome, cum ar fi esenta de rom sau esenta de portocala.

In concluzie, biscuitii cu zahar Amish sunt un desert clasic si versatil, perfect pentru orice ocazie. Ei sunt usor de preparat acasa si pot fi serviti cu ceai sau cafea, sau pot fi oferiti ca si cadou pentru prieteni sau familie. Deci, incercati aceasta reteta si bucurati-va de un desert traditional, dulce si delicios!

Poftă bună!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]

4 thoughts on “Biscuiți cu zahăr Amish, desert foarte gustos

  1. Great information shared,eally enjoyed reading this post thank you author for sharing this post.

  2. A big thank you for your blog.Really looking forward to read more.Live TV

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*