BISCUIM, Rețetă Simplă

BISCUIM, Rețetă Simplă

Introducere

Astăzi vă prezentăm o rețetă simplă și delicioasă de biscuiți, numită BISCUIM. Această rețetă este perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o gustare dulce și aromată, fără a petrece prea mult timp în bucătărie. BISCUIM este un desert clasic, cu o textură fragedă și un gust bogat de unt și vanilie. Aceasta este o rețetă ideală pentru a pregăti alături de cei mici sau pentru a impresiona invitații cu un desert rapid și delicios.

Ingrediente necesare pentru rețeta "BISCUIM, Rețetă Simplă"

Pentru a pregăti acești delicioși biscuiți, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

 • 200g făină
 • 100g unt
 • 100g zahăr pudră
 • 1 ou
 • 1 linguriță extract de vanilie

Rețetă

Mod de preparare pentru rețeta "BISCUIM, Rețetă Simplă"

 1. Într-un bol mare, amestecați făina cu zahărul pudră și untul rece, tăiat în cuburi mici. Folosiți vârful degetelor pentru a sfărâma untul în făină, până când obțineți o consistență nisipoasă.

 2. Adăugați oul și extractul de vanilie în bol și amestecați până când ingredientele se omogenizează și formați un aluat omogen.

 3. Înfășurați aluatul în folie alimentară și puneți-l la frigider pentru aproximativ 30 de minute, pentru a se întări.

 4. Între timp, preîncălziți cuptorul la 180°C și pregătiți o tavă cu hârtie de copt.

 5. Scoateți aluatul din frigider și întindeți-l pe o suprafață pudrată cu făină, până când obțineți o grosime de aproximativ 0,5 cm. Folosiți un ștanț pentru a tăia biscuiții în forme dorite.

 6. Așezați biscuiții pe tava pregătită și dați-i la cuptor pentru aproximativ 10-12 minute, sau până când devin aurii pe margini.

 7. Lăsați biscuiții să se răcească complet înainte de a-i servi.

Concluzie despre rețeta "BISCUIM, Rețetă Simplă"

BISCUIM este o rețetă simplă și rapidă de biscuiți care nu necesită multe ingrediente sau timp de preparare. Acești biscuiți sunt perfecti pentru a fi savurați alături de o ceașcă de ceai sau cafea, dar se potrivesc și ca desert însoțit de un sos de ciocolată sau de fructe proaspete. Textura fragedă și aroma de unt și vanilie fac din acești biscuiți o alegere potrivită pentru orice ocazie. În plus, puteți implica întreaga familie în procesul de preparare, astfel încât să petreceți timp de calitate împreună. Bucurați-vă de acești delicioși biscuiți și profitați de momentele dulci ale vieții!