ARDEI COPTI CU SMANTANA, Rețetă Simplă

ARDEI COPTI CU SMANTANA, Rețetă Simplă

Ingrediente necesare pentru ARDEI COPTI CU SMANTANA

  • 6 ardei grasi mari
  • 200 g smantana
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g cascaval ras
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare pentru ARDEI COPTI CU SMANTANA

  1. Se spala ardeii si li se taie partea de sus, de la codita. Se curata de seminte si se sterg cu un prosop de hartie.
  2. Intr-un bol, se amesteca smantana cu usturoiul pisat, cascavalul ras, sare si piper. Se obtine astfel umplutura pentru ardei.
  3. Se umple fiecare ardei cu amestecul obtinut si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei.
  4. Se dau la cuptor timp de aproximativ 30-40 de minute, pana cand ardeii se rumenesc frumos.
  5. Se servesc calzi, alaturi de o salata proaspata sau de garnitura preferata.

Concluzie despre rețeta ARDEI COPTI CU SMANTANA

Aceasta reteta simpla de ardei copti cu smantana este ideala pentru orice masa, de la micul dejun pana la cina. Ardeii copti devin fragedi si dulci, iar umplutura de smantana cu usturoi si cascaval adauga un gust delicios. Aceasta reteta poate fi adaptata in functie de preferinte, putand adauga diverse condimente sau legume la umplutura. Ardeii copti cu smantana pot fi serviti ca si aperitiv sau ca si fel principal, alaturi de o garnitura de orez sau cartofi. Odata ce incerci aceasta reteta, vei dori sa o prepari mereu!

Va multumim pentru vizionarea postarii [page_title]